Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sziget Festival potvrdio nastupe Four Teta, Fred againa.. i Stormzyja

Sljedeće ljeto smo u Budimpešti

  • Mixmag
  • 14 December 2023
Sziget Festival potvrdio nastupe Four Teta, Fred againa.. i Stormzyja

Sziget Festival je otkrio prvi set imena koji idućeg ljeta nastupaju u Budimpešti, na novom izdanju ovog velikog festivala. Prva faza za sada uključuje četiri headlinera a to su Fred again.., Sam Smith, Stormzy i Martin Garrix. Uz to je potvrđeno i 35 dodatnih imena za Szigetovo izdanje 2024., s velikim brojem elektroničkih izvođača kao što su Octa Octa & Eris Drew, Four Tet i Nia Archives ali i Richie Hawtin, Honey Dijon, ARTBAT, Overmono, Ellen Allien, Chloé Caillet, Dom Dolla i Amémé.

“Svima će biti ponuđen snažan i uzbudljiv izbor glazbe, bez obzira na žanr”, kaže izvršni direktor Sziget Festivala, Tamás Kádár. “Ova najava, koja je za sada samo prvi ‘paket’, pokazuje da će iduće godine na Szigetu biti i velike svjetske zvijezde, aktualni umjetnici i novootkriveni glazbenici”. Dodajmo tome da su se među imenima našli i slovenski Joker Out!

Sziget Festival 2024. održava se od 7. do 12. kolovoza 2024. na otoku Óbuda u Budimpešti. Uz glazbene nastupe, Sziget također nudi kabare, komedije, radionice, wellness aktivnosti i umjetničke instalacije. Otok Óbuda ugošćuje više od 400 tisuća ljudi iz više od 100 zemalja tijekom šest dana svake godine i nudi više od 50 glazbenih pozornica.

Više detalja potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...