Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Unum najavljuje drugi val vrhunskih underground talenata

Albanski festival ugostit će imena kao što su Ricardo Villalobos, Boris Werner, Cap, Cassy, Andres Campo, Cincity, Dungeon Meat, Manda Moor, Ryan Elliot, Samuel Deep, Sirus Hood, Amir...

  • Mixmag Adria/Promo
  • 9 February 2024
Unum najavljuje drugi val vrhunskih underground talenata

Nakon objave prvog vala izvođača, festival usmjeren na house i techno, UNUM, koji će se održati na albanskoj rivijeri od 6. do 11. lipnja 2024., najavljuje nova imena bogatog line-upa. Među njima su i Ricardo Villalobos, Boris Werner, Cap, Cassy, Andres Campo, Cincity, Dungeon Meat, Manda Moor, Ryan Elliot, Samuel Deep, Sirus Hood, Amir i mnogi drugi koji će biti zaduženi za soundtrack tijekom šest čarobnih dana, na lokaciji smještenoj između zadivljujućih planinskih lanaca, širokih plaža i visokih borovih šuma. Nova imena dolaze iz house, techno, break, minimal i electro spektra, a uključuju i povratnika, legendarnog Ricarda Villalobosa koji je tijekom godina sudjelovao na nekim od najboljih trenutaka Unuma.

UNUM Festival je dragulj u kruni europske festivalske scene. Okupljanje pravih ljubitelja glazbe na nekomercijaliziranom mjestu, s ukusnim dizajnom pozornice, fokusom na visokokvalitetan sound system i glazbom gotovo bez prestanka tijekom cijelog festivala. Njegovih prvih nekoliko izdanja dovelo je do stvaranja istinskog osjećaja zajednice bliskih ljudi koji vole putovanja, glazbu i kulturna iskustva izvan utabanih staza.

Ovo eskapističko skrovište nalazi se između mirisnih borovih šuma, sunčanih plaža postavljenih na dramatičnoj planinskoj pozadini i ima tri vrlo različite pozornice. Najznamenitija od svih je svakako Pines Stage, gdje DJ-i sviraju 24 sata na dan tako da publika uživa u epskim zalascima i izlascima sunca.

Nemojte propustiti ovogodišnje izdanje, potražite ulaznice OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...