Menu
Home Novosti Menu
Moda

U fokusu - modni trendovi za frajere u 2021.

Od retro tenisica do kariranih košulja, evo što će se nositi sljedeće sezone

  • Roberta Novosel I Foto: Jonathan Borba/Unsplash i Instagram
  • 17 December 2020

Prije nego napokon pozdravimo 2020. godinu, vrijeme je da istražimo nove trendove u nadi za povratkom na plesni podij i svakodnevnim druženjima. Iduća godina bit će ispunjena ludim printevima, kariranim uzorkom, ali i sjećanjem na Kobea Bryanta. Saznaj koji nas trendovi očekuju 2021. i osvježi garderobu novim modnim komadom.

Komplet printeva

Iako nam ljeto već sada izgleda optimistično, prije nego što se pripremimo na sezonu partyjanja, krenut ćemo s trendom koji počinje već ove zime. Početak godine najavit će trend nošenja printeva i to po cijelom outfitu. Ne sumnjamo da će muške kolekcije vrviti ludim printevima kratkih košulja i hlača u kojima ćete biti glavni party manijak. A dok čekamo ljeto, savjetujemo da za kućno opuštanje ulovite dobar komplet trenirke s natpisima.

Karirani uzorak

Uzorak koji je preplavio mušku modnu scenu je onaj karirani, a jedan od naših favorita su definitivno karirane košulje. Ovaj modni komad možete iskombinirati upasan u neke basic hlače, isfurati ga kao jaknu ili pak vezati oko struka. Na vama je da izaberete želite li posegnuti više za grunge ili casual lookom. Za one koji nisu ljubitelji košulja, tu su i karirane flanel jakne koje su odlične za nošenje u proljeće ili jesen.

Nike Kobe 6 Protro

Početkom 2021. godine, Nike će u sklopu svoje nove kolekcije izbaciti i sportski model Kobe 6 Protro “All-Star” koji će osvojiti sve ljubitelje košarke a i sve ostale. Tenisice dolaze u crvenoj boji sa zmijskim uzorkom te sitnim bijelim i crnim detaljima. Povodom blagdana, Nike će izbaciti i posebni model kričavo zelene boje s kojim ćemo obojiti tmurni početak godine.

Retro tenisice

Zadnje dvije godine retro tenisice postale su neizostavni dio svakog modernog looka, a ne skidamo ih s nogu ni iduće godine. Modna scena kao jedan od najpopularnijih modela za iduću godinu predviđa klasične crne Reebok tenisice koje će gotovo svaki outfit učiniti potpuno modernim, a opet old school. Osim Reebokica, Nike će izbaciti i Air Max 97s model u suradnji s UNDFTD koji će sa svojom khaki bojom oboriti s nogu gotovo svakog ravera.

Rekreirane traperice

Klasične traperice pospremite sa strane jer iduće godine nosimo malo kreativnije modele. Bilo da se radi o trapericama s printom ili velikim džepovima, dovoljan je i jedan mali detalj koji će se istaknuti na cijelom outfitu. Oni koji su odvažni, definitivno će pronaći velik izbor upečatljivih printeva koji se protežu gotovo preko cijelih traperica.

Load the next article
Loading...
Loading...