Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Beauty trendovi 2020

Donosimo make up ideje koje će se svidjeti samo najhrabrijima

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 13 May 2020

Beauty trendovi ove godine idu korak dalje i donose sve više novih načina koje možemo iskoristiti za naš svakodnevni, ali i party look. Sigurni smo kako među vama postoji i netko kome je dosadilo klasično šminkanje i žele neku promjenu, stoga donosimo ideje koje će se svidjeti samo najhrabrijima.

Soap Brows

Još uvijek niste čuli za novi trend sređivanja obrva? Zaboravite iscrtavanje, bojanje i slične tretmane za uređivanje, jer su vam za novu tehniku potrebni samo sapun i četkica za obrve. Važno je biti oprezan i kupiti sapun za lice na bazi glicerina kako ne biste izazvali reakcije na koži, a nakon toga se možete baciti na posao. Potrebno je sapunom pet, šet puta prijeći preko obrva i nakon toga ih počešljati četkicom prema gore. Za one koji imaju rijetke obrve, prije korištenja sapuna na obrve možete nanijeti malo olovke za obrve. Bez obzira koliko čudno zvučao ovaj trend, bit ćete zahvalne jer će vaše obrve izgledati puno prirodnije i gušće.

Food Nails

Sigurni smo kako ste skrolajući Facebookom, naletjeli na nokte koji su vas zgrozili. Nismo sigurni jesu li karantena i prekomjerno unošenje hrane utjecali na novi trend, no uzorci hrane na noktima postaju hit. Istina, ovim načinom možemo pokazati svijetu svoju ljubav prema gastronomiji, no je li to doista potrebno?

Glitter boob

Već neko vrijeme na Instagramu se vrte “glitter boob” koji su pokrenule ljubiteljice Coachelle a izgleda da ukrašavanje grudi još uvijek traje, bez obzira što nema festivala. Dakle, su šljokice i kristaliće u ruke i - ukrasite se.

Bratz make up challenge

90-e nas nisu napale samo u modi, već i u make up trendovima. Usta iscrtana izvan prirodne linije, sjajilo sa šljokicama i naglašene oči jedan su od omiljenih make up odabira današnjih influencerica. Bratz lutkice koje smo nekad gledali na TV-u, dobile su svoju stvarnu verziju. Pridruži se i ti u ovom challengeu!

Lažne pjegice

Lažne pjegice postale su jedan od omiljenih trendova jer promoviraju prirodni izgled žena, no bitno je da niste alergični na kanu. Pripazite na to da ne pretjerate jer biste u tom slučaju mogli izgledati kao slikovnica, a i samo skidanje kane nije tako jednostavan i lagan proces kao što se čini. Pogledajte ovaj video i pokušajte ne završiti sa ovakvim problemima. ;)

Flower Power

Cvijeće nije procvjetalo samo u prirodi, već i na našemu licu. Beauty influencerica Caroline startala je sa novim načinom ukrašavanja našeg lica, nanošenjem cvijeća oko područja očiju. Ovaj avangardni look svidjet će se svim djevojkama koje se vole isticati, a mogu ga isfurati na više različitih načina. Sitne uzorke cvijeća možete zalijepiti na kapke ili uz rub te dodatno naglasiti svoje trepavice bijelom bojom. Mi još nismo dovoljno hrabri za ovaj make up, no možda baš tebe osvoji.

Load the next article
Loading...
Loading...