Menu
Home Novosti Menu
Foto Report

Foto Raport: Beonix Music Festival

Donosimo ekskluzivnu fotogaleriju s Cipra gdje je prošli vikend održana trodnevna proslava elektroničke glazbe s imenima kao što su Black Coffee, Maceo Plex, Paul Kalkbrenner i drugi

  • Mixmag Adria | FOTO: Beonix Press Team
  • 27 September 2023

Beonix Music Festival, trodnevna proslava elektroničke glazbe, prošli je vikend održana u ETKO-u u Limassolu na Cipru, okupljajući entuzijaste elektroničke glazbe širom svijeta. Ovogodišnji festival zabilježio je impresivan odaziv, s više od 5000 posjetitelja dnevno, uključujući stotine gostiju iz zemalja poput Izraela, Njemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Poljske, Grčke, Mađarske, SAD-a, Gruzije, Litve, Estonije i šire. Jedan od vrhunaca ovogodišnjeg događaja bilo je uvođenje nove festivalske lokacije u ETKO-u, koja će služiti kao mjesto održavanja budućih festivala.

Organizatori obećavaju da će sljedeći festival biti još masovniji, s mogućnošću dodavanja još jedne bine uz postojeće tri: Main Stage, Hangar Stage i Organic Stage. “Dobili smo izuzetno pozitivan odgovor u pogledu kvalitete produkcije festivala, zvuka i cjelokupne atmosfere. Hangar Stage je dobio posebne pohvale i nastavit će ugošćavati događanja i nakon festivala. Planiramo tamo redovito organizirati partyje i upoznati lokalnu zajednicu s raznim DJ-ima iz cijelog svijeta. Koliko znamo, ovo je prvi klub takve vrste na Cipru”, komentirali su organizatori festivala.

Ove godine Beonix Music Festival predstavio je impresivnu postavu od preko 50 DJ-a, uključujući renomirane umjetnike kao što su Black Coffee, Maceo Plex, Paul Kalkbrenner, Jan Blomqvist, Fiona Kraft, ANNA, Stephan Bodzin, Oliver Huntemann i Joplyn. Osim toga, Organic Stage omogućio je posjetiteljima festivala da otkriju izvanredne lokalne DJ-e, koji su međunarodne goste upoznali s živahnom ciparskom glazbenom scenom.

Beonix Music Festival čvrsto se etablirao kao glavno odredište za entuzijaste elektroničke glazbe, a njegov kontinuirani rast i inovacije obećavaju uzbudljivu budućnost kako za domaće tako i za međunarodne posjetitelje. Uz predanost pružanju vrhunskih glazbenih iskustava, organizatori festivala željni su održati zajednicu elektroničke glazbe u iščekivanju njihovog sljedećeg događaja.

Sljedeće godine, Beonix će se održati 20.-22. rujna u ETKO, Limassol. Early bird ulaznice dostupne su OVDJE. U nastavku pogledajte veliku fotogaleriju s festivala.

Next Page
Loading...
Loading...