Search Menu
Home Novosti Menu
Festivali

Future Scope Open Air ispričao još jednu zagrebačku ljetnu priču

Charlotte de Witte oduševila sve plesače i plesačice na Jarunu

  • Roberta Novosel | Foto: Roberta Novosel
  • 3 August 2020

Nakon prvog uspješnog open air partyja, Future Scope otišao je korak dalje i kolovoz započeo s jednom od trenutno vodećih techno DJ-ica i producentica, Charlotte De Witte. S obzirom na velik interes ljubitelja elektroničke glazbe diljem Hrvatske, ali i izvan granice, party je bio proširen kako bi se zadovoljile sve mjere pa se tako proširio prostor za plesni podij, ali i za druženje.

Party je krenuo već u 19 h uz laganije tonove Senne i Sinna, a nakon njih uslijedio je Petar Dundov koji nas je i ovoga puta hipnotizirao sa svojim techno selekcijama. Ono što je primjetno je da u posljednje vrijeme dosta kombinira svoje remixeve s kojima uspijeva dokazati kako može pružiti i bolje od originala. Iako nije odskakao od nekih 130 bpm-ova, bio je to poprilično dobar uvod u ono što su nam pružili DJ Jock i Shipe u b2b kombinaciji. Ne samo meni, već i ostalima ovaj duo bili su definitivno highlight večeri, jer se po cijelome plesnome podiju osjećala nevjerojatna razigrana energija. Dečki su sa svojim masnim beatovima i svježim trakama Victora Ruiza, Thomasa Schumachera i Dowdzella bacili u trans cijelu publiku. Stvari su se nizale s gotovo neprimjetnim prijelazima i bivale sve bolje i bolje, a uz duboki techno, prolijevalo se i malo acida.

Teren je bio spreman i publika je s vriskom i velikim pljeskom pozdravila headlinericu, Charlotte de Witte, koja je pokosila sve plesače. Subotnji set iskoristila je za serviranje stvari sa svog novoga EP-a ''Return To Nowhere'' pa smo tako imali čast među prvima uprljati svoje plesne cipelice uz ''Sgadi Li Mi'' i ''Return To Nowhere''. Ni Charlotte nije imuna na acid stoga je i njen set obilovao njime, popraćen brzim ritmovima. Bilo je to dva i pol sata mračnog i sirovog techna, a Charlotte je s osmijehom na licu s nas iscijedila i onu zadnju kap znoja. Nakon nje uslijedio je Zoky koji je nastavio u istome ritmu kao i Charlotte, a dobar dio posjetitelja već je lagano krenuo na after u Boogaloo koji se održao do ranih jutarnjih sati. U Boogaloou smo plesali na malome i velikome flooru, tako da je svatko imao odabir hoće li izabrati ''opušteniji'' ritam ili pak nastaviti priču s Jaruna. After je gorio na najjače, a posebno se istakao set poznatoga znalca, Mr. DJ Daria. Njegov set dobro je prodrmao cijeli veliki floor s jakim basslineovima i kickovima, čiji je intenzitet pružao malo prilika za odmor.

Još jedna ljetna priča ispisana je s neizbrisivim uspomenama, a s obzirom na cijelu situaciju energija koja se širila na partyju, ne može se ni opisati. Bez obzira na sve mjere i oprez koji vlada među ljudima, glazba je još jednom potvrdila kako ćemo se povezati i onda kada je najteže. Čeka nas još jedno plesanje na Jarunu, a što se sprema za posljednje pozdrave ljetu, jedva čekamo saznati...

Next Page
Loading...
Loading...