Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Proslava 10 godina LAB-a uz 20 DJ-eva

Epski stream uključuje B2B nastupe SHERELLE, Kerri Chandler, Charlotte De Witte, Jamiea Jonesa...

  • Mixmag Foto: Mixmag
  • 25 March 2021

Vidjeti svoje omiljene DJ-e spojene u back-to-back setu nešto je predivno. Jednostavno ne znate kamo će taj set ići, a dva selektora čine sve kako bi na plesni pod donijeli nepredvidivu radost.
Ovaj petak, 26. ožujka, Mixmag donosi upravo to - najveći back-to-back set koji je ikad emitiran, i to u čast desetogodišnjice LAB-a. Stream uključuje 20 DJ-a, među kojima su SHERELLE, house ikone Kerri Chandler, Danny Tenaglia i David Morales, Jamie Jones, Charlotte De Witte, Fatboy Slim, Seth Troxler i Carl Cox.
Bit će tu i Sef Kombo te Kitty Amor, Jeremy Underground, Jaguar, Syreeta, Hot Since 82, Nicole Moudaber, Pete Tong i drugi.
Lab: 10 Years Party, u suradnji s Coorsom, trajat će četiri sata, a svaki će DJ svirati po tri stvari, sa svoje lokacije, bilo da je riječ o Melbourneu, Londonu, Johannesburgu ili New Yorku.
Ne očekujte jednodimenzionalni set, bit će tu hrpa žanrova, od klasičnog do afro housea, preko hard techna stvari od 160 bpm-a. To je dovoljno da svoju dnevnu sobu pretvorite u plesni podij i uživate u partyju i nazdravite s nama desetljeću LAB-a.
Uključite se od 17h, u petak, 26. ožujka - ovdje!

Next Page
Loading...
Loading...