Search Menu
Home Novosti Menu
Blog

Mixmag slavi 40 godina uz veliku izložbu naslovnica

Izložba u Outernet's Now Buildingu, u samom srcu središta Londona, prikuplja sredstva za CALM, dobrotvornu organizaciju za mentalno zdravlje koja pomaže u spašavanju života

  • Mixmag
  • 13 November 2023

Ove 2023. godine obilježava se 40 godina od pokretanja Mixmaga, a tim povodom je u suradnji s londonskim Outernetom 10. studenoga poredstavljena posebna izložba u Outernet's Now Building, u samom srcu središta Londona. Galerija prikazuje naslovnice Mixmaga kroz četiri desetljeća, vodeći na putovanje kroz povijest plesne glazbe i klupske kulture tijekom godina - i sve to za veliku svrhu. Izložba prikuplja sredstva za CALM, dobrotvornu organizaciju za mentalno zdravlje koja svakodnevno pomaže u spašavanju života.

Posebna izložba sveobuhvatna je fotogalerija koja nas vodi kroz 40 godina vrijedne naslovnice koje govore o povijesti noćnog života, od rođenja acid housea do uspona superzvijezda DJ-a, od ranih disco i warehouse rejvova do globalnih festivala i arena, a sve od Mixmagove prve naslovnice sa Shalamarom 1983. Druge naslovnice koje su se pojavile kao dio izložbe uključivale su imena kao što su Madonna, Carl Cox, Andrew Weatherall, Fatboy Slim, Aaliyah, Daft Punk, Aphex Twin, Honey Dijon, Björk, Peggy Gou i Gorillaz. Galerija također sadrži niz DJ setova koje je Mixmag snimio i proizveo tijekom godina, a svi su prikazani na najvećem svjetskom LED zaslonu u West Endu u Londonu.

U nastavku pogledajte neke od naslovnica sa izložbe povodom 40. obljetnice Mixmaga.

Izložba povodom 40. obljetnice Mixmaga bit će postavljena u Outernetu tijekom cijelog mjeseca. Više o Outernetu saznajte OVDJE.

Next Page
Loading...
Loading...