Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Moda: Tetovaže za kosu

Naravno da je i za ovaj trend zaslužna Kylie Jenner a mi vam donosimo kako ih napraviti u kućnoj radinosti

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 28 August 2019

Festivalska sezona se lagano bliži kraju te se pripremamo za partijanje u klubovima. Dosta smo pisali o outfitima i make up idejama u kojima ste mogli pronaći inspiraciju za vruće ljetne noći, no sad je na red došao trend za - kosu.

Nikakvo čudo da je trend pokrenula Kylie Jenner, a djevojke koje ju prate na društvenim mrežama, prihvatile su ga bez ikakvog razmišljanja. Zanima vas o kojem je trendu riječ? Radi se o tetovažama za kosu. Dakle, ako ne želite uništavati vlastitu kosu raznim bojama i frizurama, ove tetovaže su odličan izbor da malo promijenite svoj imidž. Tetovaže možete nabaviti na raznim stranicama koje nude proizvode za kosu, ali i na eBayu i to za nekoliko dolara. Izbor između dizajna i boja je velik, a najpopularniji su boho motivi u metalik, te zlatnoj i srebrnoj boji. Osim što ih možete zalijepiti za različite pramenove kose, možete se poigrati tako što ćete ju staviti na tjeme. Ne morate brinuti, vrlo se lako skidaju - samo operete kosu.

Pitate se kako to napraviti u kućnoj radinosti? Nakon što vam stigne paket naljepnica, kosu bi bilo najbolje ispeglati jer će na taj način tetovaža najbolje doći do izražaja. Kada otvorite tetovažu, zalijepite je na kosu, mokrom maramicom natapkajte po tetovaži kako bi se primila i - voila, imate potpuno novu frizuru!

Za daljnje čitanje preporučamo još modnih tema:
Za DJ pultom sa stilom - I.dio
Za DJ pultom sa stilom - II.dio

Load the next article
Loading...
Loading...