Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najbolja techno, electro, electronica regionalna izdanja: svibanj / maj 2022

Selekcija techno/electro/electronica izdanja regionalnih glazbenika za 04/2022

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 6 June 2022

Mjesec koji je iza nas, u pogledu novih izdanja bio je još jedan vrlo plodan i raznolik mjesec za producente iz naše regije. Ovaj put na našoj su se listi našla neka nova, neka stara i neka nova stara imena. Drugim riječima, slijedi još jedna
selekcija glazbenih djela iz iz domene techna, electra i electronice za mjesec svibanj/maj 2022.

10. I-K-O & Nik Wel - String Theory / Dolma Red

Krećemo žestoko s novim izdanjem francuskog etikete Dolma. EP ''Champions of the past'' potpisuje I-K-O, pripadnik mlađe generacije techno glazbenika, ovaj put u tandemu s Nikom Welom.

BEATPORT

9. Anhedonia - Solution (DJ Ogi remix) / Technodrome

Ogijev Technodrome objavljuje EP s četiri remiksa za singl ''Solution'' peruanskog producenta Anhedonije, a jedan od remikseva potpisuje i sam DJ Ogi.

BEATPORT

8. Celec - Mitsubishi / minimalism

Celec je još jedan slovenski producent koji se ''pretplatio'' na našu listu, odnedavno. Ovaj put je ovdje s novim izdanjem za sarajevski minimalism. ''Mitsubishi'' je stvar s istoimenog EP-a, posvećena japanskim automobilima ili...

BEATPORT

7. Ben Teufel - Drums of Gaia (Adoo remix) / Ballroom Black

Njemački techno veteran iz Nurnberga, Ben Teufel, na svom novu izdanju, ''Drums of Gaia'', ponudio je dva remiksa naslovne stvari. Jednog potpisuje talijanski producent Nico Cabeza, a drugog Puležan Adoo.

BEATPORT

6. Alen Selestrin - Dimensions / Translucent

Translucent je sub-label australske etikete Gynoid Audio, a najnovije izdanje djelo je zadarskog producenta Alena Selestrina. K tome, EP sadrži remikseve Ivana Komlinovića za naslovnu ''Dimensions'', odnosno Harisa Čustovića za ''Transforming''.

BEATPORT

5. Stanny Abram - Disintegrated Shape / Particle Music

I Stanny Abram je ponovno na našoj listi, ovaj put uz electro izdanje za Particle Music, na kojem se nalaze tri verzije singla ''Disintegrated Shape''.

BEATPORT

4. Ana Rs - Blue Full Moon / Patterns

''Resplendent EP'' naslov je nove VA kompilacije etikete Patterns Secluded, na kojoj se nalazi i nekoliko producenata iz naše regije. Za našu listu smo odabrali ''Blue Full Moon'' Ane Rs, DJ/producentice iz Herceg Novog.

BEATPORT

3. Beliaal, Milos Vujovic - Deliverance / Shadowprint

Nova uspješna suradnja Milosa Vujevica sa švicarskim tandemom Beliaal. ''Deliverance EP'' izlazi na njihovoj etiketi Shadowprint, a sadrži i dva remiksa s potpisom Roberta Stahla i Marcka D.

BEATPORT

2. Ivan Komlinović - Assymetrical / slf-rlsd

Ivan Komlinović, na svom je Bandcampu, u vlastitom aranžmanu, objavio tri stvari pod naslovom ''Lost Projects vol.1''. Za našu listu izdvajamo treću po redu, ''Assymetrical''.

BANDCAMP

1. Insolate - Wonderful Life / Arkham Audio

Novi EP za Insolate za Arkham Audio, s kojim je već uspješno surađivala, naslovljen ''It Always Hurts in the End'', sadrži čak šest stvari. Pored ''Wonderful Life'' tu su još dvije nove stvari i tri remiksa, iza kojih stoje Truncate, Benjamin Damage i Cri Du Coeur.

BEATPORT

Next Page
Loading...
Loading...