Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najbolja techno, electro, electronica regionalna izdanja: rujan / septembar 2022

Selekcija techno/electro/electronica izdanja regionalnih glazbenika za 09/2022

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 5 October 2022

Povratak u klubove, nakon ljeta, svake godine donosi i novi val entuzijazma koji je nezaobilazan i posebno zanimljiv, kad je posrijedi glazbena produkcija. U skladu s početkom još jedne jesensko zimske klupske sezone, naši, regionalni producenti nisu nam ostali dužni isporučiti dozu nove glazbe. Slijedi selekcija regionalnog techna, electra i electronice za rujan/septembar 2022.

10. Utoka - Endgegner / HÄRTE Musik

Hard za početak i to iz radionice Davida Duvnjaka aka Utoke, Vinkovčanina s njemačkom adresom, ovog mjeseca na našoj listi s novim singlom za bečku etiketu HÄRTE Musik.

BEATPORT

9. Karlo Wanny - Impact 1957 (RanchaTek remix) / Animarum Recordings

RanchaTek je i ovog mjeseca ovdje, ali ovaj put s remiksom za novi EP ''Impact 1957'', Karla Wannyja, nigerijskog glazbenika s boravištem u Berlinu. EP objavljuje berlinski Animarum Recordings.

BEATPORT

8. Sinisa Tamamovic - Illusion / Night Light Records

''Illusion'' je bio jedan od Sinišinih ljetnih uspješnica i neizostavni dio njegovih setova posljednjih mjeseci. I evo ga napokon i u oficijelnom singl-izdanju na njegovom Night Lightu.

BEATPORT

7. Alavux - Monorail / 0ktag0n Records

Alavuxov Monorail EP predstavili smo već i u našoj SoundCloud premijeri, a riječ je o njegovom prepoznatljivom electro/techno zvuku u izdanju 0ktag0n Recordsa, digitalno i na 10inčnom vinilu.

BANDCAMP

6. Alen Selestrin - Decay (Callum Plant remix) / Darknet

Australski Darknet objavljuje novi EP zadarskog producenta Alena Selestrina, sa sedam novih remikseva njegovog singla ''Decay''. Osim našeg izbora, Calluma Planta, EP sadrži remikseve Carare, ROHS-a, DTST-a i dr.

BANDCAMP

5. Stanny Abram - Dysplastic Edge / ZEN DNA

A kakva bi to lista bila, bez barem jednog izdanja s potpisom Stannyja Abrama... Ovog mjeseca još jedna electro stvar s njegovog povratničkog EP-a ''Tetralogy'' za etiketu ZEN DNA.

BEATPORT

4. Volster - Exposition B / slf-rlsd

Drugi singl iz novog serijala ''Exposition'', osječkog producenta/DJa Volstera, a koje ekskluzivno izlaze na njegovom Bandcamp profilu, svakog mjeseca, kao self-release izdanja...

BANDCAMP

3. Ilija Djokovic - Quasar / Point Beyond

Point Beyond je nova etiketa Ilije Djokovica koja kreće s njegovim singlom ''Quasar'', kao prvim izdanjem. Osim originalne Ilijine verzije, na izdanju je i remiks kojeg potpisuje Sebastian Lopez aka Flug.

BEATPORT

2. Umek - Choice to pursue / 1605

Šest mjeseci od njegovog posljednjeg samostalnog izdanja za 1605, Umek se vraća na svoj label s dvije nove stvari, odnosno EP-em naslova ''Persona''. Naš izbor je ''Choice to pursue''.

BEATPORT

1. Sev Dah - 1984 / Proletarijat

S obzirom da ne izlaze baš često, prema techno albumima uvijek imamo poseban respekt pa tako i za ''Eternal Flame'', album kojeg je objavio bosansko-švedski glazbenik Sev Dah, na svom labelu Proletarijat. Na albumu je osam glazbenih djela, a izdvajamo ''1984'', očito nadahnutu orvelovskom vizijom svijeta,

BANDCAMP

Next Page
Loading...
Loading...