Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najbolja techno, electro, electronica regionalna izdanja: studeni / novembar 2022

Selekcija techno/electro/electronica izdanja regionalnih glazbenika za 11/2022

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 6 December 2022

Selekcija za 11.mj., ujedno je i posljednja mjesečna selekcija regionalnog techna, electra i electronice koju objavljujemo u 2022.godini, s izuzetkom godišnjeg pregleda svih, ponajboljih izdanja koju ćete moći prelistati i preslušati krajem godine. Stoga, bez odugovlačenja, ovo je naš izbor za zalazak 2022.

10. Dom3n & I-K-O - Decimum Fratrem / HEIMISGARØR

Počinjemo žestoko s novim izdanjem kojeg potpisuje slovenski tandem Dom3n i I-K-O. ''Decimum Fratrem'' je četvrto izdanje s njihove etikete HEIMISGARØR.

BEATPORT

9. RanchaTek - Titania / howifeel rec.

Malo drukčiji i melodičniji zvuk, od onoga na što smo inače navikli, iz radionice RanchaTeka, na novom singlu ''Titania'' za bosanskohercegovački label howifeel rec.

BEATPORT

8. Olëka - Sviraj kraj / Diffuse Reality

Iza pseudonima Olëka krije se, dobro nam znani BiH producent Dragan Lakić aka Forest People, a ovo je prva stvar s njegovog, novog, eksperimentalnog albuma ''The Veil of Death'' koji izlazi na etiketi Diffuse Reality.

BEATPORT

7. Volster - Exposition D / Exposition

''Exposition D'', odnosno četvrti singl iz serijala Exposition, donosi nam osječki majstor Volster. Serijal Exposition krenuo je u kolovozu/augustu ove godine, a dostupan je na Volsterovom Bandcamp profilu.

BANDCAMP

6. Vegim - Show your face in the open / .inphase

Na VA kompilaciji francuske deep & hypnotic etikete .inphase koju smo, u 11.mj., predstavili na Mixmagu, nalazi se i odlična Vegimova ''Show your face in the open''.

BEATPORT

5. Alavux & W1B0 - W1B0 Tribute / 0ktag0nrec

Goran Alavuk aka Alavux vraća se na našu listu s novim EP-em ''W1B0 Tribute'' kojeg je posvetio, nedavno preminulom, nizozemskom producentu i prijatelju Wibu Lammertsu, s kojim je surađivao na ovom EP-u.

BANDCAMP

4. Mladen Tomic - Running Rings / Night Light

Iz Night Lighta Sinise Tamamovica stiže ''Running Rings'', još jedan energičan EP s potpisom Mladena Tomića. EP sadrži tri nove stvari, a naš izbor je naslovna.

BEATPORT

3. DJ Ogi - Komin / Klinik Room

''Komin'' i ''Brokula'' dvije su nove stvari riječkog veterana DJ Ogija, u njegovom prpoznatljivom stilu. EP objavljuje splitska etiketa Klinik Room Recordings.

BEATPORT

2. Lag - De Intros / Pohjola

Nakon dugogodišnje stanke, Pohjola se vraća u opticaj s četiri stvari na EP-u ''Origins'' autora Miloša Martinova poznatijeg kao Lag. EP je dostupan u digitalnom formatu i na vinilu.

BANDCAMP

1. Adoo & Tomo in der Muhlen - Now it's time / No Love

Svoju uspješnu suradnju, kako za DJ pultom, tako i onom studijskom, nastavljaju Adoo i Tomo in der Muhlen. EP ''Now it's time'' objavljuje grčka etiketa No Love.

BEATPORT

Next Page
Loading...
Loading...