Menu
Home Novosti Menu
Foto Report

Raport: Stereo MC’s, Felver i Parov Stelar u Šibeniku

Provjerite kako su Šibenčani i njihovi gosti proslavili dolazak 2024.

  • Mixmag Adria | FOTO: Adventura/Press/Privatni album
  • 6 January 2024

Nije mogla Doris, nije stigao Jole, pa je Šibenčane u novogodišnjoj noći zabavljao britanski bend Stereo MC’s uz support zagrebačkog DJ-a Felvera koji je muzicirao prije i nakon njihova koncerta na renesansnom trgu ispred šibenske katedrale.

Novogodišnja zabava, doduše, započela je noć ranije nastupom Parov Stelara na istoj pozornici što je brojne poklonike elektroničke muzike požurilo u Šibenik koji je, kažu mediji, publika i kritika, imao najbolji program dočeka u državi, bez obzira što su Stereo MC’s bili repriza dočeka 2020. godine, kada su bili puno raspoloženiji za svirku.

Stelar Parov, koji upravo kreće na turneju po teatrima europskih metropola, u Šibeniku je nastupio s DJ setom, a podrška mu je bio zagrebački muzičar Antonio Zuza iz kluba Peti Kupe. After party bio je u krcatom klubu Tunel gdje je odlični allnighter odradio super raspoloženi rezident PaleolitiK, kao uvertiru za noć kasnije i novogodišnju afterčinu u Tunelu.

Staru godinu na trgu ispred katedrale započeo je svirkom Felver kojemu su za vrijeme koncerta Stereo MC’s društvo u ispijanju šampanjca pravile brazilske DJ-ice Melanie Havens i Nikkatze i društvo iz Tunela čiji je novogodišnji program selektirao pa ga je klub najavio kao kustosa.

A u Tunelu ludnica još i prije otvaranja vrata u 2 sata iza ponoći pa je klub već bio krcat kad je krenula muzika na oba stagea. Nikkatze, The King Edi, Tabula kojemu je PaleolitiK poklonio svoj termin za pultom, pa vrhunski Radioslave koji je raspametio publiku. A onda rano ujutro, Melanie Havens, izvrsna, originalna, vamp žena, živa vatra. Oduševila je svih. Felveru je sigurno bio izazov nastupiti nakon nje i sabrati svoje i emocije s podija. Srećom, nije mu prvi put pa je odvozio svoj set ugodno i sigurno sve do paljenja svjetala nešto iza 10 sati, na žalost mnogobrojnih koji bi plesali s njime do sutra.

Bio je to jako mračan party s puno odlične muzike koja Šibeniku daje poseban šarm i svrstava ga među centre elektroničke glazbe, na domaćoj razini, ali i izvan nacionalnih granica.

Napomenimo i da se u Tunelu sprema novo gostovanje, 3. veljače dolazi francuski DJ Ravintsara.

Next Page
Loading...
Loading...