Search Menu
Home Novosti Menu
Podcast

Exclusive Mix: Sonia Calico

Perspektivna azijska underground DJ-ica i producentica kreirala je novu epizodu našeg mix serijala, uoči nastupa u Hrvatskoj

  • Mixmag Adria I Foto: nowhereashes
  • 5 December 2019

Jedna od trenutno najperspektivnijih i najaktivnijih azijskih underground DJ-ica i producentica - Sonia Calico, gošća je nove epizode našeg Exclusive Mix serijala, koji je kreirala uoči svog nastupa u Hrvatskoj, u sklopu europske turneje.

"Ovaj mix predstavlja moju standardnu playlistu koju rado slušam i sadrži razne stilove, ritmove te etničke elemente iz čitavog svijeta. Uključuje i neke moje neobjavljene edite kao i novu glazbu mojih prijatelja. Uvijek uživam kombinirati plemenske elemente pjevanja i perkusivnih zvukova u čiste synth elektroničke pjesme, kako bih kreirala atmosferu koja skače iz analognog u digitalni svijet" otkriva nam Sonia Calico svoju priču o ovom mixu dostupnom na našem Soundcloud kanalu, koji preporuča da se sluša dok se obavlja neki kućanski posao - poput čišćenja poda ili vješanja veša. "Nadam se da ćete uživati u ovoj selekciji", zaključuje.

Ova unikatna DJ-ica i producentica odrasla je u Taipeiu na Tajvanu, a svojom glazbom predstavlja ono najbolje s tajvanske lokalne dance scene! Neprestano traži zvuk koji nije omeđen žanrovima, stoga se vrlo često poigrava sa šarolikim glazbenim izričajima kojima je jedina konstanta njena pojava - i nastup pun energije. Njena selekcija zavrijedila joj je mjesto na prvom Boiler Room izdanju u Taipeiju, a također je jedna od rezidentica na Gilles Petersonovom Worldwide FM radiju gdje predstavlja zvuk grada.

U sklopu svoje europske turneje, koju je započela 29. studenog u Parizu, Sonia Calico će nastupiti i pred hrvatskom publikom - u petak, 6. prosinca u zagrebačkom klubu Akc Medika.

Sonica Calico Exclusive Mix Tracklist:

# Track Title - Artist
01. Worth It - Ptwiggs
02. Airplane - Moldy & Sonia Calico
03. Hougong Crash - Sonia Calico
04. ??? - Sonia Calico Edit
05. Iridescent Vision - Sonia Calico
06. Heyyeh (Guedra Guedra Remix) - Penya
07. Water Passage - Night Dives
08. Ray Mound - DJ JM
09. Schism - Le Dom
10. Luminous - Alec Pace
11. LISP (Sonia Calico Remix) - Swan Meat
12. O.V.E.R feat. Utae - Carpainter
13. Mother Master - Sonia Calico
14. Suppression - ASJ
15. Autotomy - Utingling
16. 千鸟 Countless Flying Birds - Guzz
17. Broken Platform (bela Remix) - Net Gala
18. Rocket (feat. QWER) - Moldy, Nxtyourtype
19. Blockchainz - Filastine
20. Ghetto Plasma (Big Dope P Remix) - Crookers
21. Tomorrow Cannot Be Waited 明日不可待 - Howie Lee
22. Peanut Choker - Iglooghost
23. Dime Que Tu Quieres (feat. Albany, Jam City) - Florentino
24. money machine - 100 gecs, Dylan Brady & Laura Les

Loading...
Loading...