Search Menu
Home Novosti Menu
Blog

Studio tour: LouLou Players

Zavirite u studio belgijskog producenta i DJ-a

  • Ela Radić I Foto: Press
  • 18 October 2022

LouLou Players belgijski je DJ i producent, ujedno i suvlasnik izdavačke kuće Loulou Records zajedno s DJ-em/producentom Kolombom. Iza njega su izdanja na labelima kao što su South Of Saturn Leeja Fossa, Kittball, Too Many Rules, Warung Recordings, Flashmob, Suara, Nervous... Redovno nastupa na festivalima kao što su Tomorrowland i Warung Brazil, a rado je viđen gost u Južnoj Americi kao i, naravno, u rodnoj Belgiji.

No, kad nije na turneji, najradije vrijeme provodi u svom studiju. “Volim vrijeme u studiju, posebno kad se vratim s turneje ili velikih partyja vikendom. Izlasci i turneje veliki su mi izvor inspiracije”, otkriva LouLou Players koji nas pustio u svoj studio i predstavio svoje omiljene instrumente i produkcijske alate.

“Studio se nalazi u kući mojih roditelja”, kaže nam. “Soba je veličine 16m2, nema posebne akustičke obrade. Upravo sam dodao malo bas trapa i akustične pjene. Radije radim sa slušalicama kako bih izbjegao dosadne susjede”, otkriva. “Trebalo mi je nekoliko godina da kupim neki cool synth i ostalu opremu. Trenutačno koristim "light" verziju postavljenu kod kuće i radim direktno na iMacu s midi kontrolerom. A tu je, naravno, i Mopho.

“Ovaj mi je daleko najdraži i prvi synth koji sam kupio”, kaže nam LouLou Players. “Stvarno volim svoj DS Mopho! Bio mi je prvi i još uvijek najdraži!” kaže i otkriva da je u početku pandemije proveo puno vremena u ovom studiju: “Shvatio sam da sam producirao pjesme koje zvuče dublje... zapravo još ih imam nekoliko za objaviti. Onda sam kasnije, zbog nedostatka događanja i mogućnosti sviranja pjesama, radio malo manje jer sam izgubio motivaciju”, iskren je. Pokazuje nam i Spektro Audio ACDGEN: “Stvarno lijep alat koji je napravio Icarro Ferre iz Sao Paula. Volim raditi s njim jer je izvrstan izvor inspiracije za midi”.

Napominje i da u njegovom set upu juno 106 i prophet imaju veliku važnost. “Kako volim raditi sa slušalicama, još uvijek imam Berhinger monitore u studiju. Promijenio bih ih u Genelec ako preselim studio u budućnosti”, zaključuje LouLou Players.

Sve novosti o LouLou Playersu provjerite OVDJE.

Next Page
Loading...
Loading...