Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

U fokusu: kupaće hlače

Nemojte se bojati šarenih uzoraka i boja - ljeto je idealno za to!

  • Roberta Novosel I Foto: Emilie Farris/Unsplash, Pinterest i Instagram
  • 10 June 2020

Još sitno odbrojavamo do odlaska na plaže što zahtjeva i kupovinu novih kupaćih. S obzirom da gradsku špicu mijenjamo izražavanjem našeg karaktera na plaži, razmislite o nekom modelu ludoga printa koji će svima poslati poruku kako ste spremni za zaigrane večeri koje slijede. Ljetne kolekcije vrište od uzoraka koje nam modne kuće serviraju, a ono na što posebno trebate odvratiti pozornost kod kupovine je boja kupaćih - posegnite za nekom bojom koja će pristajati tonu vaše kože.

Bershka

Za frajere koji vole neozbiljnost, roze kupaće na banane su pun pogodak! Ove kupaće ne samo da će izazvati poglede na plaži, već ih možete iskoristiti i za odlazak na neki party usred dana. Ako već niste ljubitelji ovoga voća, sigurni smo kako postoji model i sa nekom drugom slasticom.

Crab & Little

Brend Crab & Little možda nije stekao veliku popularnost na našim područjima, no krase ga zanimljivi ljetni printevi na kupaćima. U moru raznih modela, nama je osobito zapeo za oko “Eton Mess” koji prezentira ljetna uživanja uz voćne koktele, a ne možemo odoljeti ni plavim kupaćima sa uzorcima algi i ribica.

Ellese

Sportski brend Ellese u svoju je kolekciju uvrstio dašak retro izgleda kada je riječ o kupaćima. Ovaj će se model svidjeti svima muškarcima koji vole jednostavne modele i neutralne boje u kojima neće privlačiti pažnju na sebe. I ne brinite, nećete izgledati kao trener iz 80-ih. ;)

Fila

Ni Fila nije u svojoj kolekciji bila imuna na retro izgled kupaćih, no ipak preferiramo njihov klasični model koji sadrži po sebi prorede plave, bijele i crvene boje. Sportski, jednostavno i kul!

Forever 21

Jedan od poznatih modnih street style brendova, Forever 21 potrudio se svoje kupaće pretvoriti i u hlače koje možete nositi u šetnju. Ni oni nisu prošli bez fora detalja pa tako jednoga od modela krase i flamingo ptice koje će vas natjerati da istog trena ulovite ovaj model.

Tommy Hilfiger

Tko kaže da su tropski i cvjetni uzorci samo za žene? Tommy Hilfiger zna kako će nas upravo ovaj print namamiti i uloviti nas kako maštamo o surfanju na plaži. Bez obzira što se radi o razigranom uzorku, ove kupaće i dalje u sebi nose određenu dozu “ozbiljnosti” tako da nisu rezervirane samo za mlađe uzraste.

Load the next article
Loading...
Loading...