Menu
Home Novosti Menu
Moda

U fokusu: satovi

Naša novinarka donosi pregled nekih od popularnih modela za ovu sezonu

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 20 January 2021

Satovi su oduvijek prikaz statusnog simbola u modi, ali i modni dodatak koji nam dobro dođe za snalaženje u užurbanom svijetu. Bilo da se radi o klasičnom poslovnom outfitu ili petominutnoj street style kombinaciji, donosimo vam pregled najboljih modela.

Diesel

Poznata modna kuća Diesel u svojoj kolekciji satova nudi velik broj klasičnih crnih modela, a mi smo upravo iz tog razloga u naš pregled uvrstili neobični prozirni sat. Digitalni sat s prozirnom narukvicom mogao bi osvojiti sve ljubitelje futurističkog izgleda i sci-fi filmova, a odlično će se uklopiti u bilo koji svakodnevni i party look.

Casio

Gotovo da ne postoji osoba koja jednom u životu nije zapikirala sat od Casia zbog njihovog vintage dizajna. Iako su dosadašnji modeli pušteni u prodaju u zlatnoj i srebrnoj boji, krajem prošle godine Casio je izbacio veseliju varijantu ovoga sata. Bezvremenski model izašao je u bojama koje se presijavaju od roze do plave, a uz to je i otporan na vodu. Nas je osvojio na prvu, a sigurni smo i da će krasiti nadolazeće ljetne kombinacije.

Komono

Komono Orbit sat zarobit će srca svakog ljubitelja minimalizma. Model koji po sebi ne sadrži nikakve detalje i dolazi u bijeloj, smeđoj i maslinastoj boji, možete nositi uz poslovniji, ali i sportski outfit. Osim lijepog dizajna, možete ga kupiti po povoljnoj cijeni od 300 kuna.

Garmin

Osobe u čijoj krvi kola ljubav prema sportu u svojoj bi kolekciji satova trebale imati Garmin sat. Gadget koji ne samo da će vas informirati koliko je sati, već i motivirati da odradite dodatnih 10 minuta treninga. Idealan je za sve trkače i bicikliste čiju će aktivnost ovaj sat zabilježiti te vam omogućiti da saznate kolika je vaša potrošnja kalorija i brzina kretanja.

G-Shock

G-Shock je jedan od najboljih izbora kada je riječ o satovima zbog industrijskog dizajna koji će svakog muškarca učiniti još muževnijim. Njegov glomazniji izgled bit će zaslužan da svi pogledi budu upereni u vaše ruke, ali i da ovaj modni dodatak podigne vaš cjelokupni styling.

Jaquet Droz

Opis “Some watches tell time. Some tell a Story” stoji iza poznatih švicarskih satova koji doista u svom dizajnu kriju pravo umjetničko djelo. Za njihove satove zaslužni su umjetnici koji su ukrasili ovaj modni dodatak s zlatnim detaljima, ali i raznim prikazima pejzaža. Izgledaju luksuzno i zasigurno su jedan od najboljih izbora na tržištu. Interesantna je činjenica da se ovaj brend odlučio i na suradnju s poznatim dizajnerom trilogije Gospodara Prstenova, Britonom Alanom Leeom.

Load the next article
Loading...
Loading...