Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

U trendu: DJ Merchandise

Imate njihove ploče, zašto ne biste imali i majice, hoodice, maske, karte za poker ili čarape s njihovim dizajnom

  • Roberta Novosel I Foto: Allie Smith/Unsplash, Instagram, Facebook, Pinterest
  • 8 April 2020

Ukoliko već u svojim domovima imate vinile vaših najdražih DJ-eva i producenata, možda je vrijeme da ulovite i koji komad odjeće. Osim što možete pronaći klasične merchandise majice, mi smo odlučili istražiti i čiju odjeću možete iskoristiti za treniranje, ali i modne dodatke koji su idealni za odlazak u kupovinu do obližnje trgovine.

Boris Brejcha

Merchandise Borisa Brejche sastoji se od klasičnih bijelih i crnih majica te hoodica sa njegovim imenom i zaštitnim znakom, maskom. Najzanimljiviji model majice je definitivno “Nutrition Facts” koji na svojim leđima sadrži nutritivne vrijednosti, ali u obliku pjesme pa se tako na ljestvici nalaze bpm-ovi, synthevi, bass linije i ostali dijelovi pjesama. Fkcng-fashion merchandise nije zaobišao ni modne dodatke pa tako možete kupiti i čarape sa natpisom u kojima možete plesati u svom stanu, te - zastavu.

Claptone

Misteriozni house i tech-house DJ pod imenom Claptone u sklopu svoje merchandise kolekcije ubacio je i svoju zlatnu masku čime se ističe od ostalih DJ-eva. Masku možete kupiti zasebno, ali i u paketu sa bijelim rukavicama kakve i sam nosi. Ostatak merchandisea baziran je na majicama na kojima su mračne fotografije Claptonea s maskom, a tu su i karte za igranje pokera.

Carl Cox

Veliki zaljubljenik u glazbu ali i motore, Carl Cox, u svoju je kolekciju ubacio i detalje MotorSporta. U kolekciji se može pronaći i majica za vaše mališane s natpisom “Chocolate, Sweets & Technobeats”. Mi smo zavirili i u njegovu Retro kolekciju koja sadrži majicu s natpisom “There will always be SPACE in Ibiza for everyone” u kojoj ćemo se prisjetiti da nas nakon ovog teško razdoblja čekaju vedriji dani koje ćemo provesti plesajući.

Peggy Goods

Peggy Gou, osim što je zakoračila u glazbeni svijet, ne krije svoju veliku ljubav prema modi pa se tako i sama okušala u njoj. Njen merchandise “Peggy Goods” sadrži majice s njenim imenom, ali i šilterice. Predlažemo i da ugrabite Peggynu “tote bag” koju možete iskoristiti za odlazak u trgovinu i na taj način smanjiti korištenje plastičnih vrećica, a istovremeno izgledati kul. Ljubitelji košulja nisu diskriminirani pa je tako Peggy Gou u svoj merchandise ubacila i košulju sa printom koja prezentira njen EP “Moment”.

Sven Väth

Ako ste u potrazi za merchandiseom old school modela, Sven Väthova kolekcija je upravo to što tražite. Jakne i majice iz njegove kolekcije oversized su i pomalo “washed” izgleda koji će se idealno uklopiti za nadolazeće partije. U kolekciji se nalaze i kratke hlače te dugi donji dio trenirke koje će biti pun pogodak osobama koje su tijekom ove izolacije odlučile trenirati.

The Chemical Brothers

Merchandise The Chemical Brothersa gotovo da je postao bezvremenski i osvojit će svakog ljubitelja elektroničke glazbe koji je odrastao na njoj. Jedna od majica sadrži i tekst Michael Brownsteinove pjesme “Geography” koju su Tom Rowlands i Ed Simons iskoristili za svoj album “No Geography“, dok se ostatak modela bazira na majicama bez ikakvog printa već samo sadrže njihovo ime.

Load the next article
Loading...
Loading...