Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

U trendu: platnene torbe

Poznatije i kao tote bags pojavile su se kao zamjena za plastične vrećice, a u zadnjih nekoliko godina osvojile su i modnu industriju

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram, Pinterest i Facebook
  • 22 April 2020

Partijanje smo odavno prekrižili na našim listama rasporeda i zamijenili izlascima do trgovine, no to ne znači da je došao kraj modnim dodacima. Platnetne torbe, poznatije kao tote bags pojavile su se na tržištu kao zamjena za plastične vrećice, a u zadnjih nekoliko godina osvojile su i modnu industriju koja je ovaj model iskoristila kako bi mogli izgledati stylish sa ležernim komadom.

Hologram torbe

Sigurni smo kako vam nedostaje nošenje ludih komada odjeće koja je namijenjena za izlaske zato svoj odlazak u trgovinu začinite nekom svjetlucavom torbom. & Other Stories nudi mini verziju “tote baga” koja je prozirna, sa sjajnim detaljima u duginim bojama. Zara je također u svoju kolekciju ubacila prozirnu torbu koja se prelijeva kao hologram te je nešto većeg modela nego ona od & Other Storiesa.

Krznene torbe

Krzneni modeli u pastelnim bojama kao što su nježno roza, zelena i plava osvojit će svaku ljubiteljicu mekanih materijala. Claudia Canova zaslužna je za ovaj model torbe koja će nam omogućiti da se osjećamo poput cyber ghetto djevojke iz 90-ih.

Sportska platnena torba

Bacite oko na Stüssyjev model torbe jer upravo će vas ona spasiti ako padne kiša zbog svog nepropusnog materijala, a još jedna prednost je i glomaznost što omogućuje da u nju strpamo sve stvari. Osim što dobro dođe za odlazak u trgovinu, ova torba svidjet će se i avanturistima koji ju mogu iskoristiti za odlazak na put pa i festivale kojima ćemo se neizmjerno veseliti kada se sve vrati u normalu.

Puffer torbe

Ako se vodite izjavom “veće je bolje”, obožavat ćete puffer torbu koja izgleda minimalistički, a istodobno je jako praktična jer zbog oversized veličine u nju možete staviti što god poželite. Dizajnerski brend Fiorelli jedan je od prvih koji su popularizirali ovaj model, no možete ga pronaći i po puno povoljnijoj cijeni na web stranici Pull & Beara.

Merchandise torbe

Želite podržati svog najdražeg DJ-a? Go for it! Velik broj DJ-eva u svojim merchandise kolekcijama nudi i platnene torbe koje sadrže logo ili print albuma, a osim što ćete pomoći nekome od njih, možda sretnete i istomišljenike na ulici koji će prepoznati vaš najdraži album.

DIY torba

Ako tražite ideje za novi hobi, možda je šivanje nešto što će vam se svidjeti. Tote bags jedan su od jednostavnijih zadataka koje možete staviti na listu, a možete ih izraditi od starih traperica ili pak neke haljine. Čekirajte video!

Load the next article
Loading...
Loading...