Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 02/10/2020

Clubbing ''na pola koplja'' nastavlja se i ovog vikenda

  • Mixmag Adria I Foto: Rasa Makaraityte
  • 2 October 2020

Prvi vikend u listopadu/oktobru dočekujemo u novom valu neizvjesnosti. Tek što se regija nekako priviknula na skraćena radna vremena i smanjene kapacitete klubova, u Hrvatskoj svjedočimo najavama novog vala šokantnih mjera kao što je smanjivanje dozvoljene glasnoće glazbe pa i zabrane točenja alkohola. Kako će, ovih dana, izgledati stanje na klupskoj sceni, donosimo u našem regularnom pregledu regionalnih glazbenih događaja za 02. i 03. listopad/oktobar 2020.

Depo, Zagreb // 02.10.
Psy Experience

Među rijetkim događajima ovog petka u Zagrebu je i Psy Experience u klubu Depo. Glazbeni program počinje u 18h, uz glazbene nastupe: Mania (live), Stevo, Nemo, Mijo Cicin.

Ro & Do, Zagreb // 02.10.
Toxic

U zagrebačkom Ro & Do, u petak glazbu bira legendarni gradski DJ Toxic koji je pripremio house i disco program.

Ulaz: slobodan.

Barutana, Beograd // 01.-03.10.
Let's Mix It DJ takmičenje

U beogradskoj Barutani, u četvrtak je održana prva polufinalna večer natjecanja Let's Mix It. Drugo polufinale održat će se u petak, dok je u subotu na rasporedu zabava uz Marka Nastića i Iliju Đokovića. Finale se održava u nedjelju.

Silver & Smoke, Sarajevo // 02.10.
Bonjasky b2b G. Edd

Sarajevski Silver & Smoke, u petak, od 16 do 23, pripremio je DJ program Bonjasky b2b G. Edd. Klub, kao i prijašnjih vikenda radi u smanjenom kapacitetu, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Trezor, Sarajevo // 03.10.
Cvjetnik Drip

U Trezoru se, u subotu, pleše u ritmu trapa, hip hopa i rapa. Za glazbu je zadužen Cvjetnik Drip. Klub je otvoren od 17 do 23h.

Ulaz: 5bam.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...