Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 08/04/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 8 April 2022

Polako, ali sigurno, koračamo prema toplijim danima, ali i prema stabilnom postpandemijskom periodu, za kojeg svi priželjkujemo da izgleda predpandemijski. Sve to prati sve veći broj klupskih i inih glazbenih događaja,u čitavoj regiji. I ovog smo tjedna, kao i uvijek, istražili i izdvojili mjesta na kojima vas očekuje dobra zabava. Provjerite što smo izdvojili za vikend koji je pred nama, 08. i 09. travnja/aprila 2022.

Dva Osam, Zagreb // 08.04.
Disco Panonia: Mala Herba, Le Chocolat Noir

U petak, Dva Osam, napokon diše punim plućima, uz Disco Panoniju, na kojoj gostuje Mala Herba, poljska glazbenica s trenutnom adresom u Beču. Mala Herba promovira svoj prvi album, ''Demonologia'', a domaćin joj je Le Chocolat Noir

Ulaz: 50kn pretprodaja / 60kn na ulazu.

Masters, Zagreb // 08.04.
Petar Dundov all-night

I Masters slavi ukidanjem korona mjera, tulumom u petak od 22 do 04h i to uz all-nighter set Petra Dundova koji promovira svoj novi EP ''Ladder''.

Ulaz: slobodan.

Crkva, Rijeka // 09.04.
Balance meets Press Play

Prvu subotu, u punom radnom vremenu, u Crkvi se pleše uz Balance i Press Play, odnosno nastupe Brunsa Laya, Lemona, Mark Asha i Recepa, od 22h do 05h.

Ulaz: 50kn.

20/44, Beograd // 08.-09.04.
No Sleep Festival 2022 Spring

Vikend eventi u više beogradskih klubova u znaku su No Sleep Festivala. U petak u 20/44, od 23h, na rasporedu su Lipelis (RU), Odopt (RU) i Cosmic G, a u subotu Matija Duić, DJ Oz i Trole.

Ulaz: 600rsd.

Drugstore, Beograd // 09.-10.04.
The official No Sleep afterparties

U Drugstoreu, pak, službeni after partyji pa tako, u subotu, od 06h nastupaju Daniella da Silva b2b Sumia, Monosaccharide i Human Rias, dok u nedjelju, u istom terminu, vikend program zatvaraju Sébastien Léger te Dejan Milicevic i N-tchbl.

Ulaz: slobodan uz ulaznicu No Sleep Festivala.

half, Beograd // 08.-09.04.
half x No Sleep Festival 2022 Spring

I u halfu vas, ovog vikenda, očekuje No Sleep Festival program. U petak vas zabavljaju Rtikenc Beng, Iva Arifaj, Natasha i Runy, a u subotu CVTKVC, Lukavi i Pesto Kinti. Obje večeri program traje od 22h do 08h.

Ulaz: 600rsd.

Trezor, Sarajevo // 08.04.
Legato: Lea Dobricic + Adnoir b2b Immodica + Edib D

U petak, u Trezoru, u sklopu programa Legato, gostuje Lea Dobricic, a pored nje nastupaju i Adnoir b2b Immodica te Edib D. Program počinje u 23h

Ulaz: 15bam.

K4, Ljubljana // 08.04.
SOLVD x Yoyaku

U petak se, u K4, vraća i SOLVD serijal, na kojem gostuje pariška ekipa Yoyaku. Nastupaju: Janeret (Yoyaku, FR), Alex Ranerro b2b Teo i VJ BubblesFractals (veliki floor - bazen) i Lowris (Yoyaku, FR), Adonov, Lakmi i VJ cute agression (mali floor - bar).

Ulaz: 10eur pretprodaja / 12eur na ulazu.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...