Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 11/06/2021

Vikend preporuke za ex YU regiju

  • Mixmag Adria I Foto: Kampus
  • 11 June 2021

Napokon (bar zasad) iz vikend preporuka izbacujemo online/livestream evente i ostavljamo preporuke za klasična druženja uz glazbu, iako smo još uvijek u fazi tzv. tranzicijskih događaja, u ranijim terminima, na otvorenom. Provjerite naš izbor i za ovaj vikend, 11. i 12. lipanj/juni 2021.

AKC Medika, Zagreb // 11.06.
Vikend zabavljanje: Ljeto u dvorištu Medike w/Plazmatick

Vikend zabavljanje je Attackov ljetni program prepun kulturno-zabavnih događanja koja će tijekom ljetnih mjeseci uveseljavati sve prisutne na otvorenom u dvorištu Medike. Program kreće u petak, u 20h, uz nastup Plazmaticka.

Ulaz: slobodan.

Hala, Zagreb // 11.06.
We Love Sound Session

U petak, od 16h, u novootvorenoj Hali (Slavonska avenija 3, Zagreb), uživajte u We Love Sound Sessionu i nastupima Andree Ljekaja, Felvera i Pipsa.

Ulaz: slobodan.

Muzej prekinutih veza (terasa), Zagreb // 11.06.
MOJO & Brokenships live na Gornjem gradu

U petak, od 15h, na rasporedu je MOJO & Brokenships live, na zagrebačkom Gornjem gradu, ispred Muzeja prekinutih veza i u izravnom prijenosu Yammat FM-a. Glazbu bira Ivona Kovačević i njeni gosti, a ovaj put joj stiže Pepi Jogarde.

Ulaz: slobodan.

Drugstore, Beograd (Garden) // 04.06.
FAMbebo

U bašti beogradskog Drugstorea, u petak, od 17h, očekuje vas nova FAMbebo zabava, a gostuje beogradski kolektiv TREP KOLIBA i Ognjen.

Ulaz: 600rsd.

Tunel, Rijeka // 12.06.
Pozdrav ljetu iz Hartere (preparty)

U riječkom Tunelu, u subotu od 17h, održat će se preparty za događaj Pozdrav ljetu iz Hartere, a glazbu bira DJ Amor.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...