Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 12/02/2021

Glazbeni streamovi iz regije i svijeta stižu u vaš dom i ovog vikenda

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 12 February 2021

Ako je vjerovati posljednjim statističkim podacima, čini se kako nam se smiješi neko pozitivnije razdoblje, ali u međuvremenu vam donosimo još jednu selekciju virtualnih glazbenih sadržaja iz regije i svijeta. Slijede preporuke DJ streamova za 12., 13. i 14. veljače/februara 2021.

Mixmag Adria // 14.02.
Transition Festival St.Valentine's edition

Nakon odličnog posljednjeg izdanja, održanog 21. studenog prošle godine, za nedjelju, 14. veljače i dan zaljubljenih, pripremili smo posebnu ''valentinovsku'' epizodu našeg Mixmag Adria Transition Festivala. Provedite ugodnu večer s dragom osobom, pozovite simpatiju na spoj, zaljubite se i družite uz četiri poznata zagrebačka DJ-a. To su Mozer, Spinn, Session Digger i Ivan Komlinović koji će, za ovu priliku, miksati i streamati iz prostorija kluba Aquarius. Stream će biti dostupan na našem Facebooku i YouTube kanalu, a točnu satnicu donosimo u nastavku:

19:00 MOZER
20:00 SPINN
21:00 SESSIONDIGGER
22:00 IVAN KOMLINOVIĆ

Ulaz: slobodan.

Pločnik, Zagreb // 13.02.
Zvuci dnevne sobe feat. Subtilno

U subotu, od 20h, iz Pločnika i na valovima Radija 808 pratite još jedno izdanje serijala Zvuci dnevne sobe, uz nastupe: AMM, Babilonska, Kornet, LucyLyu

Ulaz: slobodan.

Biomechanik Podcast // 13.02.
Teo Harouda

Biomechanik Podcast u svom 15. izdanju predstavlja zagrebačkog DJ-a i producenta Tea Haroudu. Podcast je na rasporedu u subotu, od 20h putem Facebook Livea.

Ulaz: slobodan.

Andermaal // 12.-13.02.
32hr Livestream

Nizozemski Andermaal predstavlja livestream event na rasporedu u petak i u subotu od 20 do 04h, a bogati program predvode Steve Rachmad, Speedy J, Maarten Vos, Modulation i dr.

Ulaz: slobodan.

Phever // 13.02.
Valentine's Disco Ball

Dobrotvorni livestream povodom Valentinova organizira Phever, a prikupljaju se donacije za prevenciju samoubojstva. DJ program predvodi nekadašnji rezident DJ Haciende, Graeme Park.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...