Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

Intenzitet glazbnih događaja u regiji u porastu i ovog vikenda

  • Mixmag Adria I Foto: Javier Allegue
  • 12 June 2020

Glazbenih događaja u cijeloj ex-YU regiji je sve više pa bismo uskoro mogli nesretnu korona epizodu pospremiti u ropotarnicu povijesti.

Stoga, vrijeme je za povratak na plesni podij. Donosimo pregled nekih najznačajnijih događaja u regiji 12. i 13. lipnja/juna.

Pločnik, Zagreb // 13.06.
Telekom Electronic Beats | Digital Clubnight

Live streaming iz Pločnika, u subotu, od 15h, u sklopu serijala Telekom Electronic Beats | Digital Clubnight. Nastupaju Maja Pa, Ivna Ji /dʒiː/, DJ Labud, Funk Guru i Jan Kinčl. Na panelu će Vedran Meniga i Nick Colgan predstaviti hrvatsku festivalsku scenu međunarodnoj Electronic Beats publici.

Boogaloo, Zagreb // 13.06.
Senno & Sin

Rezidenti kluba Senno & Sin, na programu su, u subotu od 22h, na malom flooru kluba Boogaloo.

Ulaz: 20kn prije 00h / 30kn poslije 00h.

Podmornica, Zagreb // 13.06.
Anima(L) party vol. 2

Udruga za zaštitu životinja Anima Dvor organizira drugi po redu humanitarni event ANIMA(L) PARTY. Prvi dio eventa održava se na otvorenom od 18h ispred kluba Podmornice, a drugi dio od 22h do 06h ujutro u klubu. Nastupaju: phiIipp ltd, Sylph & Gogolesko aka Empathic Affinity, Felver i Babče.

Donacija: 40kn.

Steel, Rovinj // 13.06.
Insolate

U subotu se isčekuje prvi nastup Insolate u Steelu, a uz nju će nastupiti neka od redovitih imena koja možete uloviti u klubu: Tomo in der Muhlen, Adoo i Beatriss.

Vrata se otvaraju u 22 sata, a program traje do 6 ujutro.

Drugstore, Beograd // 13.06.
Sugar Lobby

U subotu techno u Drugstoreu uz Sugar Lobby koja se vraća za DJ pult nakon duže pauze. Nastupaju još i Bojan Vukmirović i Luka Concrete (Concrete DJz).

Ulaz: 400rsd.

20/44, Beograd // 13.06
Dejan Milićević

U subotu u klubu 20/44 svoj četvrti studijski album promovira Dejan Milićević koji je za ovu priliku pripremio ''all night'' DJ set.

Ulaz: 300/500rsd

K4, Ljubljana // 12.06.
SOLVD closing

U petak će svoju četvrtu sezonu u K4 zaključiti kolektiv SOLVD, a nastupaju Mihai Pol (Subtil, Telum, RO) Alex Ranerro (SOLVD) Teo (SOLVD) Izza (SOLVD) i Aneuria (Gilesku Records) te VJ 5237.

Ulaz: Pretprodaja: 7€, na dan: 10€.

Trezor, Sarajevo // 12.06.
The Spark 012

Noćni život u Sarajevu oživljava ovog vikenda. U petak u Trezoru održat će se The Spark 012, uz nastupe: Q’le, Edib D, Indus.

Ulaz: 8km.

Azimut, Šibenik // 13.06.
Long Play Day 2020

Odgođen, ne i otkazan sedmi Longplay day 2020 u organizaciji kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut održat će se ovu subotu, 13. lipnja, očekivano u dva dijela; Ujutro sajam ploča, stripova i knjiga te program "Vino i vinyl" koji potpisuju legendarni lokalni DJ-i i Testament vinarija. Navečer uz promociju knjige i koncert. Program počinje već u 11h.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...