Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 13/05/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Colin Lloyd
  • 13 May 2022

Izrazito topao početak 05.mj. u našem dijelu kugle zemaljske, donosi nam ono čemu se svi, vjerojatno, najviše veselimo - prve značajnije open-air događaje. U kombinaciji s klupskim eventima, pred nama je vrlo živahan vikend u čitavoj regiji. Provjerite naš izbor, gdje, kako i kada zaplesati, tijekom nadolazećeg vikenda, 13. i 14. svibnja/maja 2022...

Jarun, Zagreb // 13.-15.05.
Future Scope Festival

Na Otoku hrvatske mladeži, na Jarunu, u petak kreće veliki Future Scope Festival, prvi događaj ovakvih razmjera u Zagrebu, nakon više od dvije godine. Bogat glazbeni program na tri stagea predvode: Sven Väth, Paul Van Dyk, Faithless DJ Set, Nicole Moudaber, Sam Paganini, DJ Rush, Stacey Pullen, Mauro Picotto, PEZNT, Urban&4,
Rundek&Ekipa, T.B.F., Krankšvester, Kukus i brojni drugi, uz dva after partyja, u klubu Boogaloo, u subotu i nedjelju od 06h. Program službeno kreće u petak, u 16h.

Ulaznice: 449kn festivalska, 199kn jednodnevna (petak i subota), 99kn jednodnevna (nedjelja).

Peti Kupe, Zagreb // 14.-15.05.
ASC & BUREK Block party w/ Raphael Top-Secret

Zanimljiv vikend event odvija se i ispred (i unutar) kluba Peti Kupe. Adriatic Social Club i Burek pozivaju vas u dvorište kluba, u subotu, u 12h, na shopping i zakusku. Zabava se u 22h seli u klub, uz gostovanje Raphael Top Secreta te ASC i Burek DJ-e.

Ulaz: u dvorište do 22h slobodan, u klub 80/100kn od 22h.

The Secret Club, Zagreb // 13.05.
BLACK FRIDAY with DALE HOWARD

U petak, u The Secret Clubu (zgrada Hotela Sheraton), gostuje poznati britanski DJ i producent Dale Howard, uz lokalne DJe: Hrwo E, Neroa i Xo. Zabava počinje u 22h.

Ulaz: 50kn.

Rooftop Radnička, Zagreb // 14.05.
Panic Room Croatia w/ David Penn

U subotu, od 17h do 00h, Panic Room Croatia dovodi španjolskog DJ-a i producenta Davida Penna, a s njim će nastupiti i Joe2Shine te Luka Kosty.

Ulaznice se nalaze isključivo u pretprodaji u sustavu Entrio.

Pogon Kulture, Rijeka // 14.05.
Marko Nastić

U riječkom Pogonu Kulture, u subotu gostuje Marko Nastić, a pored njega i jake domaće DJ snage: Ani., Bronski, Marcel i Marin Biocic. Tulum kreće u 22:30.

Ulaz: 60kn.

BelExpo, Beograd // 14.05.
EXIT the Metaverse w/ Maceo Plex @ TMRW Conference

U subotu, u sklopu Tomorrow Conferencea, u beogradski Belexpocentar stiže Maceo Plex. Program konferencije kreće već u petak i traje do nedjelje, a ova zabava zakazana je za 23h.

Ulaz: 2990rsd.

Barutana, Beograd // 13.05
Gather Together: Jimi Jules b2b Kristijan Molnar

U petak kreću zabave i u beogradskom magacinu Barutana, na Kalemegdanu, a od 23h vas, cijelu noć zabavljaju Jimi Jules b2b Kristijan Molnar.

Ulaz: 990 rsd.

Silver & Smoke, Sarajevo // 14.05.
Alican (Isolate, Innervision)

U subotu, u klubu Silver & Smoke, gostuje istanbulski producent i DJ Alican, a pored njega nastupaju i domaće DJ snage Rajot i Eela. Program kreće u 23h.

Ulaz: 10/15bam.

Trezor, Sarajevo // 13.05.
Decibel & Trezor presents Hush! w/ Insolate

A u Trezor, u petak stiže Insolate, u sklopu večeri pod nazivom Decibel & Trezor presents Hush! Pored Insolate će nastupiti i Phrasal i Edib D.

Ulaz: 17bam.

K4, Ljubljana // 13.05.
#FUKSi w/ Chris Liebing & Anfisa Letyago

Centralni event ovog vikenda u Ljubljani, svakako je party u petak, u K4, u organizaciji Festivala Urbane Kulture Slovenija (#FUKSi), na kojem gostuju Chris Liebing i Anfisa Letyago. Gostima će se, za pultom, pridružiti i Glia, a sve kreće u 22h.

Ulaz: 26,90eur.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...