Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

Ove subote smo pripremili prvi Stay-At-Home festival

  • Mixmag Adria I Foto: Vlada Karpovich
  • 15 May 2020

Glasine o možebitnom otvaranju nekih klubova za vikend, prošlog su tjedna bile vrlo glasne, no službena informacija još uvijek nije stigla, tako da smo i ovog vikenda, barem što se glazbeni događaja tiče, još uvijek u lockdownu...

Stoga, slijedi još jedan pregled nekih najzanimljivijih domaćih i stranih live DJ streamova, na rasporedu ovog vikenda, 15. i 16. svibnja/maja, između ostalih i prvi Stay-At-Home festival u produkciji Mixmag Adrije...

Mixmag Adria // 16.05.
Stay-At-Home festival

U subotu, od 18h, na Facebook stranici Mixmag Adrije, možete pratiti prvo izdanje Mixmag Adria Stay-At-Home festivala, a raspored izvođača je:

GRAMOPHONEDZIE/SRB 18:00 - 19:00
PINTHA InDaHOUSE/CRO 19:00 - 20:00
BROWN SNEAKERS/SWE 20:00 - 21:00
BROKENEARS/ITA 21:00 - 22:00
DJ CHUS/ESP 22:00 - 23:00
GETTOBLASTER/USA 23:00 - 00:00

Kotač, Pula // 16.05.
Corona Room: Vibration Addict & Disciple Mark I

Subota je u pulskom Kotaču u znaku Corona Rooma. U goste dolazi Neven Šugar aka Vibration Addict iz Sutivanca u Istri. MC potporu dat će Nevenov kolega Disciple Mark I. Stream možete pratiti od 21h, putem Twitch kanala kluba Kotač

Drugstore, Beograd // 16.05.
Benefit Stream Part 3

Benefit Stream beogradskog Drugstore, u subotu, od 18, priprema treću epizodu, a nastupaju Feloneezy, Kӣr i Kompleks. Stream možete pratiti putem Facebook stranice kluba ili Twitch kanala, a informacije o donacijama su na drugstorebeograd.com.

Good Room, NYC // 15.05.
Kim Ann Foxman

Njujorški Good Room večeras putem Twitcha prenosi 4-satni DJ set svoje rezidentice, Kim Ann Foxman. Po srednjeeuropskom vremenu, streaming kreće u 01h.

m_division, St Petersburg // 16.05.
m_live streaming

Mixclouda.Ruska organizacija m_division, za subotu je pripremila svoj online showcase: Ivan Logos, Lena Popova, Exponent, Eye Que b2b naya, Bionoid (modular live). Stream kreće od 18h, a možete ga pratiti putem svih kanala m_divisiona.

Rave On Avon, Bristol // 15.-16.05.
Weekend Takeover

U petak i subotu, od 12h do 00h, bristolski Rave On Avon pripremio je bogat program s imenima kao što su: Grooverider, Eats Everything, Dave Angel, Maxxi Soundsystem i brojni drugi. Riječ je o audio streamingu kojeg možete slušati putem Mixclouda.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...