Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo nove preporuke događanja u regiji tijekom ovog vikenda (15. & 16.11.)

  • Mixmag Adria I Foto: Unsplash (Pim Myten)
  • 15 November 2019

Slijedi nam vikend prepun izvrsnih događanja u čitavoj regiji. Ponovno smo pregledali što se sve događa u klubovima od Zagreba, Splita, Beograda, Rijeke, Osijeka...i pripremili nekolicinu naših preporuka. Plešite, guštajte!

Boogaloo, Zagreb
Victor Ruiz | Boogaloo Big Room (15.11.)

Autentični DJ i producent Victor Ruiz, koji je fanove diljem svijeta osvojio brojnim remixevima velikana svjetske techno scene, premijerno stiže pred zagrebačku publiku. Ovog petka, 15. studenog u klubu Boogaloo će predstaviti svoj futuristični techno zvuk, a uz njega line-up čine i DJ Jock b2b Shipe, Domenix D'Agnelli, Padre El Ferenco, Adio F. te Damian Roxx b2b Marcello.

Upad: 70 kn

Masters Club, Zagreb
Brave w/ Stevie Whisper (15.11.)

Beogradski producent, DJ, osnivač labela YES - Stevie Whisper, ponovno će gostovati u Zagrebu, u sklopu Brave clubbing serijala. Uz njega, večer u zagrebačkom Mastersu svojim selekcijama obogatit će i Le Chocolat Noir / Fiume / LCN, Maja Pa te ikonal live.

Upad: 60 kn

Drugstore, Beograd
Marco Shuttle & Regen (15.11.)

Talijansko techno-mag i kreator izvrsnih apstraktih te eklektičnih mixeva - Marco Shuttle, ovom prigodom će po prvi put nastupiti u beogradskom Drugstore-u. Domaću podršku pružit će iskustni beogradski DJ i producent Regen.

Upad: 800 rsd

Hartera, Rijeka
Paperworks Hartera (16.11.)

Jedinstvena riječka clubbing lokacija - Hartera, ove će subote biti u znaku prvog izdanja Paperworks Hartera eventa, u organizaciji Alterna kolektiva. Line-up čine Bruns Lay, Full Ferry, Soulfreq, Recep i Dikla. Za održavanje dobre atmosfere pobrinut će se i ekipa uličnih zabavljača sa svojim kreativnim koreografijam, a posjetitelje čeka i stage s 3D projekcijskim mappingom.

Upad: 20-40 kn

Bastion Tvrđa, Osijek
TRAUM w/ Amotik (16.11.)

Nakon nedavnog početka pete sezone, clubbing serijal TRAUM nastavlja sa svojim noćnim epizodama - te i ovog puta donosi još jedno premijerno gostovanje. Ovom prigodom u Osijek stiže Amotik, DJ i producent s velikim iskustvom i nastupima u svim svjetskim klubovima i festivalima od Awakeningsa do Berghaina. Uz njega, večer će svojim setovima obogaćivati i dobro poznata osječka imena techno scene - Insolate, Volster i Sub Effect.

Crkva, Rijeka
Balance meets Deep'n'Delicious (16.11.)

Subota u riječkoj Crkvi će biti u znaku zajedničkog eventa koji donose dva clubbing serijala - Balance i Deep'n'Delicious. Tom prigodom za deckovima će se naći Bronski, Herya, Lemon Inc i Mark Ash.

Boogaloo, Zagreb
Astralis 360° (16.11.)

Za svoju novu epizodu, Astralis serijal predstavlja novi koncept - 360° formu, odnosno koncept po uzoru na Cercle i Boiler Room, u kojem su deckovi i DJ-i u središnjem prostoru, a publika ih okružuje. Tom prigodom, gosti večeri će biti Yaniv Tal i KAANE, uz Damira Ludviga i DJ Go Cut-a kao rezidente programa.

Upad: 40 kn

Klub Kocka, Split
PULP w/ Samo Tako & di.merkl

Na prvom ovosezonskom izdanju PULP serijala gosti večeri bit će dvojica iskusnih Riječana - Samo Tako i di.merkl, a ovo će ujedno biti i proslava 25. rođendana jednog od rezidenata večeri, El Commanda. Uz sva navedena imena, večer će svojom selekcijom upotpuniti Anako, također rezident PULP programa.

Silver & Smoke, Sarajevo
Lehar b2b Bonjasky (16.11.)

Ove subote u Sarajevu će se održati prava clubbing poslastica u obliku 15-satnog seta koji će u b2b izdanju kreirati Lehar & Bonjasky! Ulaznice za ovaj event već su danima rasprodane, ali vrijedi navesti kao preporuku za sve koji uspiju biti dio ove priče.

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...