Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 19/02/2021

Još jedan vikend uz pregršt virtualnih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 19 February 2021

Nakon nedavnih optimističnih prognoza vezanih za ljetne događaje u našoj regiji, sastavljanje preporuka za aktualne livestream zabave više se ne čini tako beznadnim. Stoga i ovog tjedna provjerite naše preporuke DJ streamova za 19., 20. i 21. veljače/februara 2021.

Uljanik, Pula // 20.02.
Svi za jednog, jedan za sve

U subotu, od 20h, uključite se u online dobrotvorni glazbeni event pod sloganom ''Svi za jednog, jedan za sve''. Sav prihod od ulaznica podijelit će se obiteljima s područja pogođenih potresom te obitelji mladog Noela Breščića iz Pule koji se nalazi na rehabilitaciji nakon operacije karcinoma. Očekuju vas nastupi: axOS b2b S3KA, Johhny B., Bebeto, Alen Sforzina, Martii, Tomo in der Mühlen, Adoo, Driverr, MC Mylo te Ivan Šugar na saksofonu.

Ulaz: 45kn u sustavu Entrio.

Pločnik, Zagreb // 21.02.
Education TV w. Skols

U nedjelju, u 18h, na rasporedu je još jedan Education TV iz Pločnika. U goste stiže mladi zagrebački DJ Skols, jedan od rezidenata kluba Depo, u kojem vodi program ''Lagana Srijeda''.

Ulaz: slobodan.

Our House Nation, Miami // 19.02.
Roger Sanchez & Gene Farris

U noći s petka na subotu, u izravnom prijenosu iz Miamija, uživajte u još jednom izdanju livestream serijala Our House Nation. Ovaj put uz nastupe Rogera Sancheza i Genea Farrisa.

Ulaz: slobodan.

Rave The Planet, Berlin // 19.02.
Instant Rave #42

U sklopu projekta Rave The Planet i iščekivanju nove parade u Berlinu, nastao je i live stream serijal Instant Rave. U petak možete pratiti nastupe Dr. Mottea te Shadyma i Vanesse Sukowski.

Ulaz: slobodan.

Desert Hearts, Los Angeles // 21.02.
Jackies Pres: 12h Music Virtual Fest

U nedjelju od 05h po srednjeeuropskom vremenu, iz Los Angelesa kreće 12h virtualni festival, uz nastupe: The Shapeshifters, Fat Tony, John Morales, Michael Gray, Robbie Rivera, San Proper, DJ Oliver, Seamus Haji, Moodena, Dave + Sam i dr.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...