Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Mixmag vikend preporuke 19/05/2023

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 19 May 2023

Plešemo i ovog vikenda, na zatvorenom i na otvorenom. Provjerite i ovog petka kakva je ponuda u našoj regiji za nadolazeći vikend, 19. i 20. svibnja/maja 2023.

Peti Kupe, Zagreb // 20.05.
Imogen w/ Joakim

U subotu, na još jedan Imogen party, stiže francuski glazbenik, producent i DJ Joakim (Tigersushi Records), a domaćini su, kao i uvijek, Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Ulaznice: 13€ pretprodaja do 00h / 16€ pretprodaja od 00h / 20€ na ulazu.

Boogaloo, Zagreb // 20.05.
Future Scope w. AHL IVER & FELICIE

U zagrebačkom klubu Boogaloo, u subotu se ponovno pleše uz Future Scope i Obsession Rave. U goste stižu Ahl Iver (Belgija) i Felicia (Francuska). Na malom flooru nastupaju A.R.T. te Laliti Kali.

Ulaznice: 10€.

AKC Medika, Zagreb // 19.05.
PISTOLERO FREESTYLE EDITION na 3 floora

U petak se, u Medici (klubovi Attack, Surogat i Mikro), održava veliki Pistolero Freestyle Edition, uz nastupe Klaada, Odmorise, Haktal, Atomic Hive, Val Vashar, Zmayo, Kontra, Kordoom HiFi, Homegrown Sound, Lo Peaks i dr.

Ulaznice: 7€.

Crkva, Rijeka // 19.05.
TechnoSteel

U Crkvi vas, u petak, očekuje nova TechnoSteel zabava, a nastupaju Adoo, Pico Chavese, Driverr, Definer i DJD. Početak je zakazan za 22h.

Ulaznice: TBA.

Stella Maris, Umag // 19.-20.05.
Sea Star Festival 2023

U umaškom Stella Marisu, ovog se vikenda održava Sea Star Festival. Bogat glazbeni program uključuje nastupe: The Prodigy, Indira Paganotto, Robin Schulz, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Milicevic, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester i dr.

Ulaznice: od 70€.

Hangar, Beograd // 19.05.
Music Reactions Indoor Rave

Zbog vremenskih prilika Music Reactions Outdoor Rave postaje Indoor Rave, u petak u Hangaru. Nastupaju Lúcia Lu, Franck, Pawlowski i RAR!

Ulaznice: 18.57€.

Publika, Ljubljana // 20.05.
Invasion w/ MA ČKA (FR)

U Publiku, u subotu, stiže predstavnica pariške industrial techno scene, Ma Čka. Nastupaju još i KMN, Luxia, Elysian i Nomon Atur. Start je u 22h.

Ulaznice: 10€ pretprodaja / 15€ na ulazu.

Cvetličarna, Ljubljana // 20.05.
VIBE Comeback w/ Kolter (ex DJOKO), Locklead [Live!] & friends

U subotu, u Cvetličarnu, na VIBE eventu gostuje Kolter (ex DJOKO), a nastupaju još i Locklead [Live!], Alex Ranerro b2b Teo, Kris J i Pablo Panda.

Ulaznice: 25€ pretprodaja.

Kao warm-up prije izlaska, preporučamo vam naš podcast serijal, Exclusive Mix....

Next Page
Loading...
Loading...