Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 20/05/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 20 May 2022

Kako trenutno stvari stoje, što se naše regije tiče, veselju nema kraja. To da su nam ljetni tulumi, nakon dvije godine, nedostajali, nije uopće upitno, ali po temperaturama bi se moglo reći da smo mi nedostajali ljetu. I tako, najave nekakvih novih kriza i sve što smrdi na loše vijesti, kolektivno smo, bar zasad, odlučili staviti na ignore... Kruha i igara! A gdje i kad, provjerite u našim preporukama za 20. i 21. svibanj/maj 2022...

Dva Osam, Zagreb // 21.05.
BSMNT w/ Jon K (NTS / The Trilogy Tapes)

U subotu, u klubu Dva Osam, novo okupljanje u organizaciji BSMNT ekipe kojima, ovaj put, u goste stiže britanski DJ Jon K. Pored gosta, za pultom su i Iggy Dope i Armad J

Ulaz: 80kn pretprodaja/100kn na ulazu.

Peti Kupe, Zagreb // 21.05.
Dobar House w/ Austin Ato

U subotu će se, u Petom Kupeu, po prvi put, održati večer iz poznatog serijala Dobar House. U goste stiže škotski producent i DJ Austin Ato (Defected, Classic Music Company), a s njim i domaća ekipa: Elena Mikac, hrwo E, Stefanic i Tom Bug.

Ulaz: 100kn.

Kotač, Pula // 20.05.
Otvaranje dvorišta #1

U petak, nakon dvije godine, klub Kotač otvara svoja vrata i dvorište DC Rojca. Od 20h vas očekuju nastupi: Kali Fat Dub, 207, Arboretum Kolektiv, Tricky D i Vibbration Addicts.

Ulaz: 35kn.

Crkva, Rijeka // 21.05.
ARTNOTE w/ Niksty, Tech Rule, Beatriss, Sandro Stehlik, Kizo, Tier

Nova ARTNOTE zabava očekuje vas, u subotu, u Crkvi. Gostuje talijanski DJ Niksty, a s njim nastupaju i Tech Rule, Beatriss, Sandro Stehlik, Kizo i Tier. Klub otvara vrata u 22h.

Ulaz: 50kn.

Epic, Osijek // 21.05
RE:CODE pres. A.Paul

I osječki Epic hvata svoj stari ritam s održavanjem tuluma. Ove subote se vraća RE:CODE i dovodi portugalskog producenta i DJ-a A.Paula. Uz gosta nastupaju i Xenex, Recoil i Karlo M.

Ulaz: 100kn.

Drugstore, Beograd // 20.-21.05.
Garden opening weekend

Drugstore ovog vikenda otvara svoj dvorišni prostor - Garden, a tijekom vikenda otvorenja vas očekuje bogat glazbeni program. U petak: Rabih Beaini (LB/DE), Schwabe, Nikola Vemić, Ali Guney i Edin, a u subotu: Anthony Linell (SE), Jin Mustafa (SE), Filip Xavi, Milo Raad i N.ALEG (SE).

Ulaz: TBA.

20/44, Beograd // 20.05
Dylan Forbes (IE), Cosmic G & Laars

U petak, u klub 20/44, zabavljajte se uz nastup Dylana Forbesa iz Dublina. Domaćini su Cosmic G i Laars, a program kreće u 23h.

Ulaz: 600 rsd.

Silver & Smoke, Sarajevo // 20.05.
Sound Beyond with Nandu Afterparty

U petak vas, u klubu Silver & Smoke, očekuje Sound Beyond Afterparty i b2b nastupi: Outcome i Calkins te Alain i Coem. Zabava kreće u 23h

Ulaz: 10bam.

K4, Ljubljana // 21.05.
33K4: Jeff Mills

A u K4, u subotu stiže legendarni Jeff Mills, s kojim će, na glavnom flooru, nastupiti i Dojaja. Na malom flooru, zabavljat će vas Simm. (Just us), Nitz (Synaptic) i Nulla. Za vizualni dio brinu se VJ-i 5237, cute agression i BubblesFractles.

Ulaz: 35eur.

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana // 21.05
Technogym: UMEK, Joyhauser & Nusha

Na ljubljanskom sajmištu (Gospodarsko razstavišče), u subotu vas očekuje veliki Technogym party, a nastupaju: Umek, Joyhauser, Nusha, Gumja i Veztax. Party počinje u 22h i traje do 06h.

Ulaz: 35eur.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...