Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

Najčudnije ljeto naše novije povijesti ulazi u svoju završnu etapu

  • Mixmag Adria I Foto: Shifaaz Shamon
  • 21 August 2020

Ljeto koje, zasigurno, nećemo pamtiti po nekom odličnom partyju, festivalu ili koncertu, bliži se svom kraju. Apokaliptično ljeto, s događajima na kapaljku i klubovima na ''on-off switchu'' iz vikenda u vikend, u korak s mjerama civilnih stožera. Turistička sezona, možda ne posve izgubljena, ali svakako bizarna...

I ovog smo se tjedna potrudili pronaći nekoliko zanimljivih mjesta za izlazak u regiji, no glavna je preporuka da iskoristite preostalo toplo razdoblje za druženje i zabavu na otvorenom, jer jesen nam, po svemu sudeći, nosi novi val neizvjesnosti. Slijedi pregled glazbenih događaja u regiji za 21., 22. i 23. kolovoz/avgust 2020.

Tehnički muzej, Zagreb // 21.8.
Ljeto u Tehničkom: Blackout Hip Hop

Blackout Hip Hop je u dvorištu Tehničkog muzeja, u petak već od 17h, a zabavlja vas Phat Phillie i gost iz Munchena, Magic Flava...

Ulaz: slobodan.

Europski trg, Zagreb // 23.08.
Cura & Dečko na Cest Is D Best

U sklopu poznatog zagrebačkog uličnog festivala Cest Is D Best, koji je startao 19.8., u nedjelju navečer, na Europskom trgu, nastupa zagrebački alter-pop duo Cura & Dečko.

Ulaz: slobodan.

The End Terrace, Ribarsko Ostrvo (Novi Sad) // 22.08.
Baseline presents Modular

U subotu, na terasi novosadskog kluba The End, u sklopu programa Baseline, gostuje sarajevski crew Modular kojeg će predstavljati mladi DJ-i A Skitzo i Jollie Enn. Glazbeni program počinje već od 16h.

Sky Lounge, Courtyard by Marriott, Sarajevo // 21.08.
S1 Neon City

U petak je na rasporedu posljednja klupska noć S1 Neon City, glazbeni program koji je pratio ovogodišnje izdanje Sarajevo Film Festivala. Glazbu već od 18h bira rezident Faris Lukovac. Ulaznice se prodaju putem sustava kupikartu.ba i na racepciji Hotela Courtyard.

Ulaz: 15km do 20h, 20km nakon.

Brod Barba Ive, Zadar // 22.08.
Šum na Umu boat party

U subotu, u 19h, iz Zadra isplovljava Barba Ive, možda i jedini boat party ovog ljeta, za što se pobrinuo kolektiv Šum na Umu, odnosno DJ-i Gogolesko, Sylph, Blays i Nick Dhaze koji će birati glazbu i na brodu. Ulaznice su u prodaji u sustavu entrio.hr, a broj posjetitelja je ograničen.

Ulaz: 70kn.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...