Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 24/09/2021

Vikend preporuke za ex YU regiju

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 24 September 2021

Baš kao što smo i predvidjeli prošlog tjedna, pred nama je jedan hibridni vikend, tijekom kojeg na raspolaganju imate nekoliko događaja na otvorenim, poluotvorenim i zatvorenim lokacijama. U toplijim krajevima, zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama, još ima open-air zabava, a s druge strane, gradske scene su, ovaj tjedan već puno konkretnije. Provjerite naš izbor zabava za nadolazeći 17., 18. i 19. rujan/septembar 2021.

Boogaloo, Zagreb // 24.09.
Kosheen live

Kosheen, u petak, ipak umjesto na Jarunu, nastupa u klubu Boogaloo, čime otvara (nadamo se uspješnu) klupsku koncertnu sezonu u Zagrebu. Početak koncerta je najavljen za 21h, a kao support će nastupiti i zagrebački DJ Frx.

Ulaznice: 170kn (pretprodaja entrio.hr) / 190kn na ulazu.

Jarun, Zagreb // 25.09.
Future Scope w. Lea Dobricic

U subotu, Jarun opet pleše uz Future Scope. Glavna gošća ovaj je put Lea Dobričić, pored koje nastupaju i Petar Dundov, Mr DJ Dario, DJ Jock, Shipe i Sin. Program kreće već od 20h.

Ulaznice: entrio.hr.

Revelin, Dubrovnik // 23.-26.09.
Solardo presents Higher

Događaj koji se trebao se održati krajem kolovoza 2020., no uslijed rigoroznih epidemioloških mjera koje su bile na snazi prošlog ljeta, na rasporedu je od ovog četvrtka, 23. rujna, do nedjelje 26. rujna i to u terminima od 14h do 00h. Nastupaju: Solardo, Andrea Oliva, Danny Howard, Heidi, Max Chapman, Nic Fanciulli, wAFF i dr.

Ulaznice: skiddle.com

Tunel, Rijeka // 24.09.
Klackanje

U petak se, u riječkom klubu Tunel, priprema još jedno klackanje, glazbena večer s dugogodišnjom tradicijom, u kojoj glazbu biraju Fryer & Boodale.

Ulaz: slobodan.

Barutana, Beograd // 24.09.
Easy Tiger w/ Sonja Moonear & Marko Nastić

Beogradska Barutana, ovog petka pleše uz Easy Tiger, zabavu na kojoj nastupaju: Sonja Moonear, Marko Nastić. Milovan Stojanović i Rajol. Program počinje u 23h.

Ulaznice: 890rsd (cooltix.rs)

Half, Beograd // 25.09.
Half You Up!

U subotu, u Half stiže vojvođanska DJ ekipa Natasha, Tijana Kabić i Nebojša Stojšić. Program počinje u 22h.

Ulaznice: 500rsd.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...