Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 25/02/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 25 February 2022

Baš kad su nas vijesti o koronavirusu prestale plašiti, tu su ulogu preuzele vijesti o ratnim zbivanjima, ne baš tako daleko od naše regije. S druge strane, dobre vijesti nam stižu iz Slovenije, gdje se, od idućeg mjeseca, napokon vraća noćni život. U međuvremenu, provjerite gdje potražiti zabavu ovog vike vikenda, 25. i 26. veljače / februara 2022.

Dva Osam, Zagreb // 26.02.
Balkan Loves Dilla

U subotu, od 19h, obilježava se "Dilla mjesec" u čast pokojnom genijalcu Jamesu Dewitt Yanceyu poznatijem kao Jay Dee ili J Dilla, a ovom prilikom nastupaju Koolade, Dirty Hairy, Phat Phillie i Sinke Fresh

Ulaz: 30kn/40kn.

Crkva, Rijeka // 26.02.
Energetica w/ DJ Zoky

U Crkvi je, u subotu, na rasporedu Energetica, uz gostovanje DJ Zokyja, jednog je od predvodnika zagrebačke hard techno scene, a pored njega nastupaju i DJ Ogi, Eneix i Festina Lente. Program kreće u 18h.

Ulaz: 50kn

Manual, Rijeka // 26.2.
Pgillie P

U Manual, u subotu stiže Phillie P, gost iz Beograda, inače kolekcionar i vlasnik izdavačke kuće Ice City Records i član eklektičnog Mystic Stylez kolektiva.

Ulaz: 30kn (uz članske iskaznice).

Half, Beograd // 25.02.
half pres. Alexandar Ivković x Marko Milosavljević x Mihajlo

Half, u petak pleše od 23h, uz selekciju za koju će se pobrinuti kombinacija beogradskih DJa Alexandra Ivkovića, Marka Milosavljevića i Mihajla.

Ulaz: 500rsd.

KC Grad, Beograd // 26.02.
Neutron, DJ Coach, Vanja Babić

U subotu, od 22h, u beogradskom KC Gradu, house, italo, acid i disco zabava uz nastupe: DJ Coach, Vanja Babić i Neutron.

Ulaz: 400rsd.

Apres Funky Pub, Bjelašnica // 26.02.
fullhouse pres. Après Ski season closing: Dejan Milićević

U subotu, Apres Funky Pub na Bjelašnici zatvara skijašku sezonu uz zabavu od 11h do 16h, a za glazbu je zadužen beogradski DJ i producent Dejan Milićević.

Ulaz: slobodan.

Tunnel, Novi Sad // 26.02.
Iva Arifaj i NMNJ

Novosadski Tunnel, u subotu, pleše uz underground house i trance 90tih, u kombinaciji s modernim klupskim soundom kojeg selektiraju Iva Arifaj i NMNJ.

Ulaz: 500rsd.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...