Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

COVID-19 nam opet prijeti pa preporučamo zabave na otvorenom

  • Mixmag Adria I Foto: Jill Wellington
  • 26 June 2020

Kad smo se napokon okuražili i prošlog tjedna rekli kako je pandemija out, ona se nažalost vratila na mala vrata i podsjeća nas kako još nije došao trenutak potpunog opuštanja.

Srećom, povoljne vremenske prilike pružaju nam mogućnost boravka na otvorenom i u večernjim satima pa vam, za 26. i 27. lipanj/jun preporučamo neke zanimljive open-air događaje u našoj regiji.

Kaštel Frankopan, Grobnik // 26.06.
Gardence Open air

Ovaj petak 26.06., Kvarner postaje bogatiji za novi party koncept na neuobičajenoj lokaciji - Gardence Open Air. Frankopanski kaštel Grobnik, koji datira još iz ranog srednjeg vijeka, postaje poprište pravog malog festivalskog dana. Bogat program na dvije pozornice predvodi gošća iz Berlina, Dana Ruh, neizostavni aset izdavačke etikete i agencije Cocoon legendarnog Svena Vätha s kojim redovito i nastupa, a stiže i popularni hrvatski dvojac PEZNT koji već ima bogatu izdavačku karijeru i nastupe na brojnim poznatim hrvatskim festivalima.

Ulaz: pretprodaja Entrio 80kn, na vratima 100kn.

Tehnički muzej, Zagreb // 27.06.
Ljeto u Tehničkom: Graffiti na Gradele

U subotu od 17h, u sklopu programa Ljeto u Tehničkom, gostuje ekipa festivala Graffiti na Gradele: DJ Indy ☓ KUNA Graffiti: ☓ Casino ☓ Royal ☓ Rakun.

Ulaz: slobodan.

Masters, Zagreb // 26.06.
DJ Labud na terasi

U petak, od 22h do 04h, na terasi zagrebačkog kluba Masters, glazbu bira DJ Labud.

Ulaz: 40kn.

Spaladium Underground, Split // 26.06.
Road 2 Moondance 2020

Nakon prošlogodišnje pauze, Moondance se vraća u trogirsku kulu Kamerlengo u subotu 1.8., a u petak 26.6. održat će se zagrijavanje u Spaladium Undergroundu. Line Up: Dj Jock vs Skeptik aka Pero FullHouse.Ulaz: 60kn.

Gardoš Tower, Zemun // 27.06
Coeus at Gardoš Tower

U zemunskoj kuli Gardoš u subotu nastupa beogradski DJ Coeus. Ulaz u kulu otvara se u 17h, a nakon 19h više neće biti moguć. Ograničen broj ulaznica moguće je nabaviti samo online na stranici thetimecode.com.

Steel, Rovinj // 27.06.
Monvi night

U subotu, rovinjski Steel ugostit će s tri DJ-a iz slavnog Monvia, koji su rasplesali više generacija: Vlady, Gaby i Ello. Početak je zakazan za 23h.

Borisov Atelje, Novi Sad // 26.06.
Drum Unit Invites

Drum Unit kolektiv u subotu u Borisov atelje dovodi beogradskog d'n'b DJ-a i producenta Codex Phasea, Kritika iz Niša te Skilla iz Novog Sada. Pored njih će nastupiti i Sholim, LMNT5 i Zola iz udruge Noise te domaćini Nzane, MrM, Vule i Gato zaduženi za uvertiru u ovu noć.

Ulaz: 300/400rsd.

Dubioza bar, jezero Borovik, Osijek // 26.06.
Marko Felinger allnight

Dubioza bar na jezeru Borovik u Osijeku, u petak otvara svoju sezonu u dvorištu bara. Glazbu na prvoj zabavi, cijelu noć bira osječki DJ Marko Felinger.

Ulaz: 20kn.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...