Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Mixmag vikend preporuke 27/05/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 27 May 2022

Clubbing je prodisao, a sad su tu već i open-air ili polu-open-air događaji. Uglavnom, izbor je šarolik pa smo, vam ga pokušali olakšati, kao i uvijek. Slijede naše vikend preporuke za 27. i 28. svibanj/maj 2022...

Aquarius, Zagreb // 28.05.
Road to : Moondance w/ Forest People (BiH), Sessiondigger (HR)

A jedno od tih omiljenih proljetno-ljetnih lokacija u Zagrebu, oduvijek je bio klub Aquarius, gdje se, u subotu, promovira Moondace Festival, a gostuje Forest People.

Ulaz: 50kn pretprodaja/70kn na ulazu.

Peti Kupe, Zagreb // 28.05.
Radio Slave, Petar Dundov, Felver

U subotu, u Peti Kupe, stiže poznati britanski producent i DJ, Radio Slave, pored kojeg će nastupiti i Petar Dundov te Felver. Program počinje u 22h.

Ulaz: 80kn.

Crkva, Rijeka // 28.05.
Oldies but Goldies w/ Paolo Barbato & Amor

U Crkvi vas, u subotu očekuje Oldies but Goldies večer, u izvedbi talijanske DJ legende Paola Barbata i Amora. Program kreće u 22h.

Ulaz: 60kn.

Exit, Osijek // 28.05
REZ w/ Pero Fullhouse, Mozer, Vlad MLR, Marko Felinger, DJGK, kolek3k

REZ program nastavlja se u subotu, na dva floora, u novo preuređenom osječkom klubu Exit. Line up predvode Pero Fullhouse, Mozer, Vlad MLR, Marko Felinger, DJGK, kolek3k i dr.

Ulaz: 40/50kn.

Barutana, Beograd // 28.05.
LOST & FOUND at Barutana

U subotu, u Barutani, na Kalemegdanu, Guy J predstavlja svoj label Lost & Found, a nastupit će još i Roy Rosenfeld, kao i Hobin Rude. Zabava počinje u 23h.

Ulaz: 1190rsd.

half, Beograd // 28.05
Marko Milosavljević x Marko Milutinović x Velimirović³⁶⁹

Beogradski half, u subotu pleše uz session domaće DJ ekipe: Marko Milosavljević x Marko Milutinović x Velimirović³⁶⁹.Program kreće u 23h.

Ulaz: 500/800 rsd.

Trezor, Sarajevo // 27.05.
BPM: Greg Notill (FR) + AiKAi (DE) + Worda + Edib D

U petak, u Trezor, BPM serijal dovodi dva inozemna gosta, Grega Notilla i AiKAi, a nastupit će i domaća ekipa, Worda i Edub D. Zabav kreće u 23h.

Ulaz: 15/20bam.

K4, Ljubljana // 27.05.
EASY TIGER w/ Adam Collins (US)

Treći Easy Tiger u K4, ovaj put uz američkog gosta, Adama Collinsa. Na glavnom flooru su s njim i Marko Nastić i Djunior, a u Baru Rajol i Roderick Merkx.

Ulaz: 10eur pretprodaja/15 eur nas ulazu.

Publika, Ljubljana // 27.05
[prospekt] w/ Tensal (MORD)

U baru Publika vas, u petak, očekuje [prospekt] techno tulum uz nastupe: Tensal, Kathron, Thon Kland i Anthracene. Party počinje u 23h i traje do 06h.

Ulaz: 10eur pretprodaja/13eur na ulazu.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...