Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Pred nama je clubbing u posljednjem vikendu ovog mjeseca, godine, desetljeća...

  • Mixmag Adria I Foto: Central Dance Event Facebook
  • 27 December 2019

:drum-rolls: Stigli smo do posljednjeg vikenda ovog mjeseca, godine, a i desetljeća, kako god okrenemo. Donosimo vam novi pregled događaja u regiji i naših preporuka za dobar clubbing ovog petka i subote, 27. i 28. prosinca/decembra. Nemojte pretjerivati, jer novogodišnji rejvovi tek slijede! Uživajte!

Club Palma / Dom mladih, Tuzla
Incept Invites: Chipi (27.12.)

U sklopu drugog izdanja clubbing serijala "Incept Invites" gost će biti Chipi, vodeće ime BiH elektroničke scene. Iza njega je iznimna godina; objavio je devet izdanja od čega su tri izdana za Suaru, a njegovu glazbu u svoje setove su uvrstila imena kao što su Amelie Lens, Richie Hawtin, Coyu, Danny Howard, Luca Agnelli, Fatima Hajji...

Masters, Zagreb
Reform w/ Andrea Ljekaj x Mate Čeko (27.12.)

Posljednje ovogodišnje izdanje Reform serijala upriličit će dva poznata imena hrvatske scene - Andrea Ljekaj (Get Physical), višestruko nagrađivani producent i DJ s izdanjima za labelove Get Physical, Einmusika, Save Us i Selador te Mate Čeko (Miniwal, Sindikat), aktivni član kolektiva Sindikat koji nas svakog ljeta počasti Rave balom u Dvorcu Lukavec. Domaćini večeri su Nicole i Flaneur.

Upad: 60 / 70 kn

Klub K4, Ljubljana
Sisa w/ Hyenah (RISE) & Paolo Barbato (27.12.)

Klub K4 bit će domaćin clubbing serijala "Sisa", posvećenog afro-house glazbi, a u svojoj novoj epizodi u goste im stiže Hyenah, #1 afro-house artist 2016. godine na Traxsourceu te Paolo Barbato, talijanska house ikona. Event će se održati na dva floora, a domaćini su Urban Pfeifer i Stanny Abram.

Upad: 7 / 10 €

Beograd
Central Dance Event w/ Hot Since 82, Chris Liebing, Charlotte de Witte... (27. - 31.12.)

Ovog vikenda Beograd postaje meka elektroničke glazbe. Central Dance Event donosi bogati program i izvanredna gostovanja, koja će od 27.12. sve do 31.12. i dočeka Nove godine prirediti višednevni rejv, vrijedan pažnje. Kao main actovi predstavljeni su Hot Since 82 (27.12.), Chris Liebing (28.12.), Deborah De Luca (29.12.), Artbat (29.12.), Charlotte de Witte (30.12.) i Tiga (31.12.), uz niz regionalnih DJ i producentskih imena.

Crkva, Rijeka
Electric Carpet w/ Petar Dundov (28.12.)

Kako najavljuju organizatori ovog eventa, "Electric Carpet će vas odvesti na čarobno putovanje; Perø je pažljivo odabran da napravi najbolji uvod u cijelu priču, dok će Dundov i Šošo nastaviti širiti pozitivne vibracije sve do jutarnjih sati.". Sve je rečeno!

Upad: 40 kn

Centar Skenderija / Dom Mladih, Sarajevo
Winter Fresh Wave 2019 (28.12.)

Winter Fresh Wave spada u jedno od iščekivanih događaja za kraj godine, na sarajevskoj clubbing sceni. Ovom prilikom u goste im stižu Henry Saiz i Guy J, cijenjena imena svjetske elektroničke scene. Domaću podršku pružaju Nebs Jack i Forniva.

Upad: 25 km

Drugstore, Beograd
Runo X Label showcases by SUTRA (28.12.)

Beogradske inicijative i kolektivi Runo i Sutra priređuju showcase party na dva floora kluba Drugstore. Bogati line-up čine Black Seed, Kӣr, Kopri i AASKA (Runo Stage) i Lil Taty, Cuban Chamber of Commerce b2b 7II i Kevin Sin (Sutra Stage).

Upad: 300 / 500 rsd

(Naslovna fotografija: Central Dance Event Facebook)

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Chipi, Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...