Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo novi pregled događanja u regiji ovog vikenda (28. & 29.02.)

  • Mixmag Adria I Foto: Unsplash (Antoine Julien)
  • 28 February 2020

Pred nama poseban vikend, vikend s datumom kojeg ćemo na kalendaru ponovno vidjeti tek za četiri godine, što je razlog više da se ovog vikenda dobro provedete. Mixmag Adria vam i ovaj put preporuča gdje možete potražiti zabavu u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Beogradu, Sarajevu, Ljubljani itd, ovog vikenda, 28. i 29. veljače / februara. Uživajte!

Boogaloo, Zagreb // 28.02.
Terry Francis

U petak, 28. veljače, u Boogaloo se vraća jedan od omiljenih DJ-a u nekoliko generacija zagrebačkih clubbera, Terry Francis. Terryja doista ne treba posebno predstavljati - dugogodišnji rezident DJ u londonskom Fabricu, jedan od ključnih ljudi za nastanak tech-hose glazbe, osnivač Wigglea koji je prošle godine obilježio 25 godina djelovanja.

Ulaz: 60kn do 00h, 80kn nakon 00h.

Cvetličarna, Ljubljana // 29.02.
Deborah de Luca

Deborah de Luca ponovno je u našoj regiji. Nakon odličnog nedavnog gostovanja u Zagrebu, ove subote Deborah stiže rasplesati ljubljansku Cvetličarnu.

Ulaz: 15eur.

Drugstore, Beograd // 28.02.
Richie Hawtin

Centralni događaj ovog vikenda u Beogradu svakako je gostvanje Richiea Hawtina u Drugstoreu i to u sklopu programa Apgrade koji je, tijekom posljednjih 6 godina beogradskoj publici predstavio imena kao što su Laurent Garnier, Sven Vath, Solomun, Maceo Plex, Tale Of Us, Nicolas Jaar, Seth Troxler, Moodymann, Ben Klock i drugi. Ograničen broj ulaznica dostupan je na prodajnim mjestima i online servisima Gigstix.com, Tickets.rs i ResidentAdvisor.net.

Ulaz: 1250rsd.

Central, Split // 29.02.
Functional Factory: Miss Monique

Functional Factory u subotu, 29.veljače proslavit će svoju prvu godinu rada, tulumom u splitskom klubu Central. Za ovu priliku dovode gošću iz Ukrajine, Miss Monique, s kojom će nastupiti Lawrence Klein i Tino Simich.

Ulaz: 80kn u pretprodaji, 90kn na dan.

Minus Eden, Skopje // 29.02.
Eddie Richards & Colin Dale

Othersound, klupski serijal legendarnog Evil Eddiea Ricahrdsa, ove će se subote, održati po 11. put u klubu Minus Eden u Skopju, a Ricahrdsu će se za pultom pridružiti još jedan veteran londonske scene, Colin Dale te Camea, talentirana Amerikanka s prebivalištem u Berlinu.

Ulaz: 300mkd u pretprodaji, 350mkd na dan.

Boogaloo, Zagreb // 29.02.
Legendary: ATB

Internacionalna organizacija Legendary, u subotu 29.veljače, u Boogaloo dovodi njemačkog DJ-a i producenta Andrea Tanneberge, poznatijeg kao ATB koji je svjetsku slavu stekao krajem 90-ih hitovima kao što su ''9 PM (Till I Come) '' ili ''Don't stop''.

Ulaz: 180kn, vip: 250kn.

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Chipi, Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...