Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Produženi vikend i Halloween događanja (31.10. - 02.11.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: BSH events Facebook
  • 31 October 2019

U dijelu regije pred nama je produženi vikend, kao i večer raznih tematskih Halloween evenata. Pregledali smo što se sve ovih dana događa diljem regije i pripremili nove preporuke za dobar provod i ovog vikenda! Uživajte, plešite!

Lauba, Zagreb
BSH presenta Dìa De Los Muertos (31.10.)

BSH serijal pretvorit će zagrebačku Laubu u Halloween lokaciju, i to drugu godinu zaredom. Kao headliner partyja nazvanog 'BSH presenta Día De Los Muertos' predstavljen je mađarski house-duo Crazibiza, a uz njih za deckovima će se naći i PEZNT, Yakka, Pablo Panda, Groovyman, Deftone, DANCElectricPHILIPE i Aldo Morro.

Upad: 130 kn

Klub Oxygene, Osijek
Ethereal Halloween w/ Alberth (31.10.)

Oxygene, legendarni osječki underground klub oživjet će na jednu večer, i to upravo na Noć vještica! U sklopu Ethereal Halloween partyja po prvi put pred hrvatskom publikom će nastupiti Alberth, talentirani producent i DJ iz Italije. Uz talijanskog gosta nastupit će i Vanyano, iskusni progressive pionir iz Tuzle sa zavidnom diskografijom te domaćin Marko Felinger.

Upad: 40 / 50 kn

Akc Medika, Zagreb
NO BALANCE party (31.10.)

Prošlogodišnji Halloween party pokazao im se punim pogotkom, stoga No Balance ekipa ponavlja ovu priču! Kako ističu sami organizatori, očekuje se hrpa mračnih, razlomljenih i tvrdih ritmova kako i priliči navodno najstrašnijoj noći u godini, a za upravo takvu atmosferu brinut će lokalna imena: Carnero, DJ Buraz, SZCH & lilacube.

Upad: 40 kn

Drugstore, Beograd
Boiler Room Belgrade: Drugstore (01.11.)

Boiler Room serijal vraća se u Beograd, i to na dobro poznatu clubbing lokaciju - Drugstore, a ovom prigodom line-up čine Ancient Methods, Pasiphae, Stevie Whisper, SAUD, Kompleks, Marko Milosavljević i AASKA.

Upad: 1000 / 1200 / 1400 rsd

RTV Dom, Sarajevo
Halloween at Garden of Dreams w/ Ruede Hagelstein

Serijal Garden of Dreams ponovno obogaćuje sarajevsku clubbing scenu izvrsnim događanjem. Kao glavni gosti tematskog Halloween partyja najavljeni su njemački producenti i DJ-evi Ruede Hagelstein i Marius Lehnert, dok domaću podršku pružaju After Affair, G. Edd i DJ Jasmina.

Upad: 15 / 25 km

Klub Željezničar, Zagreb
Interval V1 w/ Maja Pa, Borgie & Ivika (02.11.)

Kako otkrivaju sami organizatori ove nove klupske večeri - Interval je razmak između bilo koja dva tona. Kako se muzički intervali seciraju na harmonijske i melodijske, po istom su obrascu Ivika (HAF) i Borgie (Adriatiko Recordings/ Psihometron) udružili snage s domaćom umjetnicom Majom Pa (bRAVE) kreirajući nezavisni audio / vizualno / modularni pristup u predstavljanju klupskih noći, a premijerna V1 će se održati upravo 2. studenog u zagrebačkom Željezničaru.

Upad: 50 kn

Bastion Tvrđa, Osijek
Hipertenzija w/ Michal Jablonski (02.11.)

Osječka clubbing scena bogatija je za novi program - Hipertenzija, koji će publici ponuditi najbolje od suvremenog i beskompromisnog techno zvuka. Rezidenti programa su Volster i Sub Effect, ugostit će važna imena domaće i svjetske techno scene s naglaskom na izvođače koji sa svojim zvukom i vizijom pomiču stvari naprijed. Kao prvi gost serijala najavljen je Michal Jablonski, varšavski producent koji je sa svojim prepoznatljivim industrijskim i off beat techno zvukom gostovao u većini etabliranih europskih i svjetskih klubova. Programu će se pridružti i mladi osječki DJ Karlo Budić, pod novim alijasom, Phrasal.

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...