Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Hot Since 82, Artbat, Asaf Avidan i drugi na proslavi 20 godina EXIT festivala

Uz njih na Petrovaradinsku tvrđavu dolaze i već prije najavljeni headlineri među kojima su i Four Tet, David Guetta, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Honey Dijon...

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 30 April 2021
Hot Since 82, Artbat, Asaf Avidan i drugi na proslavi 20 godina EXIT festivala

Vijest kako je gradonačelnik Novog Sada potvrdio da će proslava dva desetljeća EXIT festivala biti održana ove godine izazvala je oduševljenje festivalskih fanova širom svijeta, i probudila nadu da, uz ubrzano cijepljenje i poštivanje mjera, možemo gledati u skori izlaz iz pandemije. Tim su povodom organizatori Exita predstavili 20 novih izvođača koji će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. srpnja.

Na zahtjev publike stiže Artbat, trenutno jedni od vodećih svjetskih elektronskih izvođača, zatim sjajan izraelski kantautor Asaf Avidan, hitmakeri Meduza, tech house majstor Hot Since 82 (na naslovnoj fotografiji) ali i jedan od najvećih europskih heavy metal bendova Sabaton.

Artbat

Line up uključuje i njemačkog producenta i DJ-a Topica, Amiru Medunjanin, domaći electro-rock duo Buč Kesidi. Svi oni pridružuju se ranije objavljenim headlinerima, koje predvode DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, David Guetta, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy, Sheck Wes i mnogi drugi. Na nekoliko pozornica festivala stiže žanrovski šarolik line up, koji pokazuje da će ovog ljeta u Novi Sad ponovo stizati izvođači i bendovi na turnejama. Svoje nastupe potvrdila je i jaka regionalna ekipa, koju čine Ida Prester s Lollobrigidom, Nemesis, Dram, E-Play, Deep Steady i Šajzerbiterlemon, te trance postava, koju čine Pion live, Imaginarium live i DJ-i Aquapipe, DaPeace, Mozza i Ched.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo cijeni od 495 kn, i uz uštedu od 40 % u odnosu na finalnu cijenu. Ulaznice se mogu nabaviti putem službene stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Entrio. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. vrijede za ulaz na ovogodišnji festival. Pokrenuta je i popularna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“, koja će biti dostupna do isteka veoma ograničenih zaliha.

Load the next article
Loading...
Loading...