Menu
Home Novosti Menu
Eventi

ABOP, Discohernia i Kawasaki 3P na PICNIC GALACTICU

Ovaj petak održat će se prvi drive in festival u “novoj stvarnosti”

  • Mixmag Adria I Foto: Darko Mareš/press
  • 28 May 2020
ABOP, Discohernia i Kawasaki 3P na PICNIC GALACTICU

Picnic Galactic prvi je glazbeni open air drive in koncert u hrvatskoj “novoj stvarnosti”, a održat će se na području parkirališta Zračne luke Franjo Tuđman ovaj petak, 29. svibnja, 2020.

S obzirom da su svi željni zabave, koncerata i ostalih događanja, a ova “nova stvarnost” ne dopušta uobičajene načine zabave, organizatori - agencija Pepermint, zajedno s partnerima, Gradom Velika Gorica i Međunarodnom zračnom lukom Zagreb - osmislila je jedinstven Drive in festival na kojem se u potpunosti poštuju epidemiološke mjere i osigurava uživanje u dobroj glazbi i zabavi. Idejni začetnik je zagrebački umjetnik Nedjeljko Mikac, koji sa svojim bendom Discohernia i otvara festival a nakon njih na stage se penju Kawasaki 3p te ABOP.

S obzirom na to da je trenutno jedini mogući način organizacije koncerata poštivanje razmaka između posjetitelja, a to će se postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja. Posjetitelji dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto. Kretanje je dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra.

Karte se mogu kupiti na www.entrio.hr po cijeni od 150 kn po vozilu za prvi red do 100 kuna za ostale redove. Važno je napomenuti da je ulaz potpuno beskontaktni, odnosno uz pomoć kamere rampa se diže za vozila i registracije s kupljenim ulaznicama.

Ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe za Crveni križ Velika Gorica. A evo što poručuju organizatori: “Smatramo da ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će na jedinstvenom prostoru parkirališta putničkog terminala zračne luke, na originalan način uživati u glazbi i dobroj zabavi. Želja nam je stvoriti mjesto okupljanja i druženja u ovim drugačijim vremenima, poštujući sva pravila i ograničenja koja su nam ona donijela”.

Load the next article
Loading...
Loading...