Menu
Home Novosti Menu
Novosti

ABOP objavio novi spot, slijedi promocija albuma

Pjesma “De Laurentiis” najavni je singl njihovog albuma prvijenca “Delta” koji je odnedavno u prodaji

  • Mixmag Adria I Foto: Darko Mareš
  • 16 January 2020
ABOP objavio novi spot, slijedi promocija albuma

Nekoliko dana prije velikog koncerta kojim će promovirati svoj album prvijenac "△" (aka Delta), efektna zagrebačka elektronička supergrupa ABOP izbacila je novi videospot za singl “De Laurentiis” izdan na aktualnom prvijencu. Novi singl “De Laurentiis” posveta je talijanskom filmskom producentu Dinu De Laurentiisu, poznatom po filmovima “Flash Gordon” i “Dune”. Video potpisuju Andrija Santro (light), Duje Kundić (camera) i Katrin Novaković (editing), a o samoj inspiraciji iza videospota su izjavili: "ABOP je projekt snažno definiran izvedbom uživo. Upravo je ta čarolija grupnog sviranja i stvaranja postala glavni motiv za ovaj spot. Htjeli smo uhvatiti barem djelić atmosfere koju ovaj sastav isporučuje uživo. Smjestivši ih u svjetlosno definiran prostor, omeđen krugom pokušali smo naglasiti sinergiju ove grupe. U stvaranju spota ABOP je svirao baš kao i na koncertima."

Koncertna promocija albuma najavljena je za subotu, 18. siječnja u zagrebačkom klubu Boogaloo, gdje će podršku pružiti techno mag Petar Dundov, bass maher MMMeniga i ELEVEN, svježi act ABOP-ovog bubnjara Ivana Levačića.

ABOP čine vrhunski i dokazani glazbenici s domaće scene – bubnjari Ivan Levačić (ELEVEN, Kries, Chui) i Ivan Vodopijec (Elemental), basist Erol Zejnilović (Elemental, Kries), Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips) na digitalnim sintisajzerima i Bogumil Kulaga na analognim i digitalnim sintisajzerima.

Ulaznice za promociju, koje su u pretprodaji 60 a na dan koncerta 80 kuna, možete nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13) te u sustavu Entria a spot za pjesmu “De Laurentiis” možete vidjeti u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...