Menu
Home Novosti Menu
Eventi

ADRIA OUTDOOR SESSION w/PEZNT, Park Ogreni, Dobrinj, otok Krk

Nova epizoda AOS-a, na rasporedu je u nedjelju, 04.12., u 20h

  • Arsen Pavešić I Foto: Promo
  • 1 December 2022
ADRIA OUTDOOR SESSION w/PEZNT, Park Ogreni, Dobrinj, otok Krk

Nakon nešto duže pauze, Mixmag Adria i Kulturni Dobrinj predstavljaju novu epizodu iz serijala Adria Outdoor Session, snimljenu na prekrasnoj lokaciji Parka Ogreni, u Dobrinju, na otoku Krku, a koju možete pogledati u nedjelju, 04.12.2022. u 20h. ADRIA OUTDOOR SESSION je projekt usmjeren promociji hrvatskog turizma i turističkih destinacija kao i promociji outdoor aktivnosti, povijesnih i drugih znamenitosti, u kojem sudjeluju i domaći izvođači
elektroničke glazbe.

Gost, domaćin, zabavljač i prezenter nove epizode je PEZNT, izvođač sa dugogodišnjim iskustvom na sceni, a uz Ivana Bojčića i jedan od pokretača projekta AOS. PEZNT je ovogodišnji dobitnik nagrade ''International'' Hrvatskog Društva Skladatelja, a nedavno je oduševio koncertom s Jazz orkestrom HRT-a, čime je ušao u povijest kao prvi domaći DJ koji je ostvario ovakvu suradnju s nekim jazz orkestrom, aranžirajući svoja glazbena djela pod dirigentskom palicom maestra Mirona Hausera.

Osim PEZNT-ova DJ sessiona, u videu se pojavljuju i članovi Centra za promicanje zdravlja Miketa koji su novouređeno vježbalište, u Parku Ogreni i šumske puteve koji okružuju Dobrinj, iskoristili na najbolji mogući način. Video su snimili Dinko Čvorić Doringo i Luka Tabak, a realizaciju projekta pomoglo je Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske te Turistička zajednica Općine Dobrinj. Premijeru Adria Outdoor Sessiona iz Dobrinja, možete pogledati na Mixmag Adria Facebook fan pageu i YouTube kanalu Mixmag Adria.

Load the next article
Loading...
Loading...