Menu
Home Novosti Menu
Modne Novosti

Amelie Lens u potrazi za kreativcima!

DJ-ica organizira natječaj za dizajnera majica ovogodišnjeg Awakenings ADE događaja

  • Roberta Novosel I Foto: Facebook
  • 9 August 2019
Amelie Lens u potrazi za kreativcima!

Amelie Lens, trenutačno je jedna od najpoznatijih imena techno scene koja će ove godine održati EXHALE događaj na Awakenings ADE u Amsterdamu.

Organiziranje događaja pod imenom EXHALE, Amelie Lens započela je u Labyrinth Clubu na kojemu je održavala svoje setove po cijele noći, ali i ugostila druga jaka imena elektroničke scene. Sada svoj događaj seli na poznati Awakenings ADE u Amsterdamu koji će se održati od 16. do 19. listopada. Lens će na svom stageu ugostiti Under Black Helmet, Rebekah, 999999999, SNTS, Nastiu, Kobosila, Keitha Carnala, Volvoxa, Fjaaku, Farraga, Abstract Division, Nur Jabera, Airod-a, Milo Spykersa, Setaoc Massa, Regala, Deep Dimensiona te će i ona sama imati set.

No, ovaj put Amelie je i u potrazi za kreativcima koji će stvoriti dizajn za majice za ovogodišnje izdanje Awakenings ADE događaja. Rad dizajnera pobjednika prezentirat će se među tisućama ravera koji će se posjetiti ovaj događaj. Nagrada uključuje plaćeni let, hotelski smještaj i naravno, besplatan upad. U slučaju da pobjednik ne može prisustvovati događaju, bit će nagrađen sa 500 eura.

Prijaviti se možete i vi i to tako što ćete prvo preuzeti službeni logo EXHALE-a sa njezine web stranice, te dizajnirati vlastitu majicu. Svoj dizajn možete poslati na [email protected] do 31. kolovoza. Ono što je bitno da imate na umu da ste slobodni crpiti inspiraciju iz prošlogodišnjih izdanja, sadašnjih imena koja nastupaju na ADE-u sve dok je vezano uz logo EXHALE.

Svi poslani prijedlozi bit će pregledani od strane Amelie Lens te njenog EXHALE tima.

Load the next article
Loading...
Loading...