Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Poznati izvođači koji će nastupiti na otvorenju Amnesije

Jamie Jones, Adam Beyer i The Black Madonna dolaze na Ibizu 9. svibnja

  • Mixmag Adria I Foto: David Pareja
  • 21 February 2020
Poznati izvođači koji će nastupiti na otvorenju Amnesije

Jedan od najboljih klubova na svijetu, Amnesia Ibiza, spreman je za otvorenje nove ljetne sezone. Uz poruku #welcomehome otkrili su tko će biti izvođači koji će 9. svibnja nastupiti na otvorenju. To su Jamie Jones, The Black Madonna, Adam Beyer, Anna, Marco Faraone, Michael Bibi, Cuartero Mar-T b2b CAAL, Sidney Charles b2b Seb Zito, Luca Donzelli, Les Schmitz, John Woods i Carolina Fe.

Nakon partyja otvorenja, slijede tjedni partyji - subotom, od 23.5.- 26.9. nesumnjivo najotkačeniji partyji održavat će se u Elrowu dok su nedjelje, od 7.6.-27.9. rezervirane za partyje u preuređenom Pyramidu. Together će se održavati od 1. do 29.6. te od 7.9. do 5.10., uz rezidente Chase & Status.

Osim velikog partyja otvorenja i tjednih rezidencija, na Ibizi će se održati i jedinstvena serija od šest spektakularnih Do Not Sleep partyja (točni datumi se još čekaju), a uskoro će se otkriti i tko je vrlo posebna gošća koja će imati svoje partyje petkom navečer kao i koje će sve live nastupe ugostiti Ibiza Terrace.

Više informacije i ulaznice, možete naći - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...