Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Amnesia Ibizu zamijenila Hrvatskom

30. kolovoza počinje sedmodnevni Ibiza Takeover koji će se održati na Zrću uz nastupe Adama Beyera, Claptonea, Marca Faraonea, Kölscha...

  • Mixmag Adria I Foto: BSH by EDGE/press
  • 26 August 2021
Amnesia Ibizu zamijenila Hrvatskom

Kultni klub Amnesia drugi put ove godine dolazi u Hrvatsku, na Zrće, gdje će, uz organizatore BSH Events te klub Noa biti domaćin neprekidnog sedmodnevnog takeovera od 30. kolovoza do 5. rujna. Među artistima koji će na Zrće donijeti pravi zvuk Ibize su house i techno zvijezde Adam Beyer, Claptone, Marco Faraone, Kölsch, Michael Bibi, Prunk, Chris Stussy, Luca Donzelli, Patrick Topping, Richy Ahmed, Seb Zito, Mathame... kao i domaći DJ-evi među kojima su i Tom Bug, Full Ferry, Andrew Meller... Partyji će se održavati u klubovima Noa, Papaya i Kalypso.

Ovaj sedmodnevni takeover nastavak je spektakularnog BSH Islanda koji se održao početkom srpnja i označio prvi veliki europski festival ove 2021. godine. Na tom je događaju Amnesia bila domaćin posebnom eventu na Paškoj tvrđavi iz 17. stoljeća s Jamiejem Jonesom te uz Do Not Sleep na main stageu u klubu Noa.

“Svjesni smo koliko će ovaj događaj biti promocija Hrvatske kao sigurne destinacije. Na početku ljeta s Amensiom smo odradili prvi zajednički događaj na tvrđavi Fortica na Paškom mostu. Poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke događaj je prošao u najboljem redu. Dok je na Ibizi sve zatvoreno, EU Covid certifikatom i testiranjima na samom ulazu, zajedno s nadležnim tijelima, osigurali smo sigurnu zabavu čiji je nastavak upravo ovaj Festival!” – otkriva Drago Vukelić iz BSH Events koji su uz klub NOA i Amnesiu suorganizatori ovog događaja.

Osim glazbe, tijekom sedam dana festivala održat će se beach partyji, afteri, velike roštiljade, brunchevi, vodeni sportovi, izleti brodom... Uz to, organizatori su unajmili privatni Airbus A321 za direktni povratni let na relaciji Stansted London - Zadar a u avionu će glazbu puštati Seb Zito i Jamie Roy.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Load the next article
Loading...
Loading...