Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Objavljen je prvi val izvođača koji će ove godine nastupiti na Amsterdam Dance Eventu

24. izdanje konferencije održat će se od 16. do 20. listopada

  • Mixmag Adria
  • 6 July 2019
Objavljen je prvi val izvođača koji će ove godine nastupiti na Amsterdam Dance Eventu

Vjerojatno jedna od najvažnijih svjetskih konferencija o elektroničkoj glazbi i dance kulturi - Amsterdam Dance Event, ove će se godine održati od 16. do 20. listopada. Ovih su dana otkrivena i prva imena koja će svojim nastupima obogatiti clubbing dio programa.

24. izdanje konferencije će u glavnom gradu Nizozemske okupiti niz profesionalaca iz glazbene industrije, kao i zvučna glazbena imena, koja će na jednom mjestu kroz radionice i panele razmijeniti stavove, promišljanja i pogled na trenutno stanje elektroničke glazbe i svjetske glazbene industrije.

Konferencija je svake godine popraćena s bogatim noćnim glazbenim programom, a među prvim imenima koja su potvrdila svoje nastupe na ADE 2019 su Derrick May, Ben UFO, Carl Cox, Charlotte de Witte, Joy Orbison, Denis Sulta, Richie Hawtin, Rebekah, New Order, Jeff Mills, Modeselektor, The Black Madonna, Rüfüs Du Sol, The Hacker, Ricardo Villalobos, Helena Hauff, Motor City Drum Ensemble i mnogi drugi.

Čitavu listu svih trenutno potvrđenih imena koja će nastupiti na ADE 2019 pronađite u nastavku, a o konferencijskom programu saznajte na službenoj stranici događanja.

Load the next article
Loading...
Loading...