Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Archie Hamilton debitirao u BBC Radio 1 Essential Mix serijalu

Sve zamijećeniji britanski underground DJ i producent kreirao je izvrstan 2-satni mix

  • Mixmag Adria I Foto: Archie Hamilton Promo
  • 25 January 2020
Archie Hamilton debitirao u BBC Radio 1 Essential Mix serijalu

House/techno DJ i producent Archie Hamilton u novu dekadu svoje karijere ulazi hrabrim korakom - naime, prošlog tjedna, 18. siječnja, dobio je priliku predstaviti se kroz cijenjeni BBC Radio 1 Essential Mix!

Ovo je bilo njegovo premijerno gostovanje u ovom prepoznatom serijalu, što je opisao riječima: "U svojim setovima obično sviram jako puno svojih stvari, ali ovo je bila prilika da zavirim nešto dublje u selekciju pjesama. Stoga sam ovaj mix htio ispuniti klasičnim izdanjima koja zvuče svježe, kao i svježim izdanjima koja zvuče poput klasika!"

Kroz ovaj 2-satni mix Archie Hamilton, ujedno i "šef" Moscow Recordsa, proveo nas je kroz šaroliku paletu žanrova - od dub-techno i minimala do housea i acida, s puno trippy vokala. Čitav mix možete poslušati ovdje.

Proteklih godinu dana bilo je iznimno uspješno za ovog sve zamjećenijeg britanskog underground DJ-a i producenta; prošlog ljeta je objavio debitantski album "Archive Fiction", kao i nastupao na raznim svjetskim klupskim i festivalskim pozornicama (Sonus, Sunwaves, The Warehouse Project...).

Pred njim je iščekivano gostovanje u londonskom klubu Studio 338, gdje će 8. veljače nastupiti uz talijansku ikonu Marca Carolu, u sklopu njegovog clubbing serijala Music On.

Load the next article
Loading...
Loading...