Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Banana Zvuk objavili novo kompilacijsko izdanje “Re-Shake!”

Poslušajte reggae verzije Vojka V, Bad Copyja, Valentina Boškovića i drugih

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 8 May 2020
Banana Zvuk objavili novo kompilacijsko izdanje “Re-Shake!”

Splitski tandem Banana Zvuk kojeg čine Luka Barbić (TBF) i Ivan Jurić (ST!LLNESS) objavili su “Re-Shake!”, kompilacijsko izdanje koje je apsolutno stvoreno za ljeto 2020. “Re-Shake!” protresao je aktualne i stare hitove domaće glazbene scene pa su Banane u reggae ruho obukli izvođače poput Bad Copya, Vojka V, TBF-a, ST!LLNESS-a, Gipsy Mafije, Valentina Boškovića, Alejuandra Buendije, Kid Rađe, Brain Holidaysa...
Kompilacija je zbir remikseva Banane Zvuka nastalih od 2012. godine do danas. 
Mastering većine stvari s “Re-Shake!” izdanja potpisuje producent Filip Motovunski. Vizual je osmislio dvojac iz Banana Zvuka, a izvedba je djelo njihovog Čovika.

A evo što o izdanju kaže Ivan Yuri Jurić:
“Roba je napokon digitalizirana! Naš dugi kratkometražni video je vani i kompilacija remikseva je slobodna za besplatno skidanje. Dobro smo se zabavili i ispunili vrime u nedostatku bliskijih zabava. Hvala svima šta ste pristali javno se glupirat skupa s nama. Glupiranje i smijeh su najbolja cjepiva za viruse straha i izolacije. Ovo je prva kompilacija remixa u nizu i jedva čekamo nastavit dalje s tim. Svaka pisma je donila svoj stilski utjecaj na naš rad. Nadamo se da ćete uživat i zabavit se kompilacijom bar upola koliko I mi. Lito ide, mala. Znamo šta ste radili u karanteni!”

Load the next article
Loading...
Loading...