Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Iz Bandcampa obećali financijsku podršku organizacijama koje se bore za rasnu jednakost i pravdu

Platforma će izdvojiti i 30.000 dolara financijske pomoći godišnje

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 5 June 2020
Iz Bandcampa obećali financijsku podršku organizacijama koje se bore za rasnu jednakost i pravdu

Iz Bandcampa su najavili planove za stalnu podršku organizacijama koje se bore za rasnu jednakost i pravdu, uključujući godišnju financijsku pomoću u iznosu od 30 000 američkih dolara.
Ova glazbena platforma također je najavila da će 16. lipnja (povodom američkog praznika 19. lipnja koji obilježava oslobađanje posljednjih preostalih robova u zemlji 1865.) ove godine te svake iduće, 100 posto Bandcampovog prodajnog udjela biti donirano NAACP Legal Defense Fundu.
Na Bandcampovoj web stranici piše: "Nedavna ubojstva Georgea Floyda, Tonyja McDadea, Seana Reeda, Breonne Taylor, Ahmauda Arberyja i neprekidno zakonski opravdano nasilje nad crncima u SAD-u i širom svijeta užasne su tragedije. Stojimo uz one koji s pravom zahtijevaju pravdu, jednakost i promjene, kao i uz ljude svih boja kože koji svakodnevno žive s rasizmom, uključujući mnoge naše kolege zaposlenike, umjetnike i obožavatelje iz zajednice Bandcamp”.
Valja napomenuti i da se danas, 5. lipnja, Bandcamp će se ponovno odreći svoje zarade kako bi pomogao umjetnicima koje su ugrozile financijske posljedice pandemije koronavirusa. Pomozite i vi i kliknite - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...