Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

The Black Madonna najavila turneju s humanitarnom svrhom

“We Still Believe: Choose Love” turneja prikupljat će sredstva za ugrožene pripadnike LGBTQI zajednice

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 30 September 2019
The Black Madonna najavila turneju s humanitarnom svrhom

Omiljena DJ-ica The Black Madonna najavila je europsku turneju 'We Still Believe: Choose Love', koja uključuje nastupe u Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Gruziji, Njemačkoj, Litvi, Poljskoj, Portugalu, Rusiji, Španjolskoj, Ukrajini i Velikoj Britaniji.

Cilj turneje je prikupljanje novca i podizanje svijesti o stanju onih koji traže azil jer ih se progoni zbog pripadnosti LGBTQI zajednici u svojim matičnim zemljama kao i podržavanje udruge Help Refugees - The Black Madonna joj je ambasador - i Say It Loud, zajednici koja pomaže izbjeglicama i daje podršku prognanim pripadnicima LGBTQA zajednice.

Govoreći o turneji, DJ-ica objašnjava: “Možda ste me vidjeli da na cesti ili na fotografijama nosim majicu Select Love. Ta majica je vizit karta organizacije koja se zove Help Refugees. Kada sam odlučila da želim pomoći izbjeglicama, ta divna skupina bila je mjesto na kojem sam započela svoj aktivizam. Oni su pioniri u novom pokretu humanitarne pomoći: brzi su, fleksibilni i transparentni. Oni idu direktno tamo gdje su potrebe najveće, pomažu gotovo milijun ljudi”, objašnjava Black Madonna i nastavlja: “Počela sam im donirati sav prihod od prodaje mojih majica. Tada sam saznala za grupu koja se zove Say It Loud, koju podržavaju i Help Refugees, a koja posebno pomaže LGBTQI osobama koje se sele i/ili traže azil . Upoznala sam njihovog osnivača i znala sam da se moram uključiti. Još uvijek vjerujem da zajedno možemo napraviti promjenu u životu LGBTQI izbjeglica širom svijeta”, zaključila je.

The Black Madonna je također lansirala i novu liniju mercha za fanove, koja, između ostalog, uključuje i majice te pregače; sredstva od prodaje ići će za pomoć izbjeglicama a možete kupiti ovdje.

Loading...
Loading...